Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLaca
őstag
''[...]hogy utána 5 perces munkáért 10.000-eket fizessen.'' - na EZ egy igazi tévhit! Te nem az 5 percért fizetsz tízezreket, hanem azért, hogy Ő megtudja csinálni, TE NEM!
Ezt a nézetet már az őskorban, mikor még jómagam is szervizes voltam, sem nagyon nem szerettem. Bejött bátsi a fiával, hogy valami baj van a BIOS-szal. Nos, igen. Elflesselte. Én meg a jól bevált cserélős módszerrel ott előttük 10 perc alatt megoldottam a problémát, majd elkértem az óradíjat (amit nem én határoztam meg és nem én bírálhattam felül). Erre az öreg kijelenti, hogy ennyi pár percért nem fizet. Szó nélkül visszaállítottam neki az eredti állapotot..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest