- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geby
senior tag
válasz
Devid_81 #549 üzenetére
Öltözz asszony, megyek a kocsmába!
-És engem is viszel?
-Dehogy viszlek...csak lekapcsolom a fűtést, ne menjen feleslegesen!Kukori1969: van egy A4Tech R7-70D , ha jól emlékezem akkor az egyik mikrokapcsoló adta fel a harcot, amúgy minden király benne, de mivel ebben spéci van így hiába cseréltem ki egy másfajtára, baszik menni. Ja és ez a jobb gomb.
-
ko9
addikt
válasz
Devid_81 #335 üzenetére
Tényleg gyönyörű, mikor megláttam, én mondtam nekem ez kell!
Nem tudom az árazást nézted-e. A legolcsóbb modell a legkisebb akksival 49900$, ezen a jó árfolyamon 12millió körül alakul... Ezzel annyi a probléma, hogy "csak" ~258km-t tud megtenni (legnagyobb akkival +19000$-ért 482km). Mindez 50mph-n (80,5 km/h), max sebesség 110-130mph között (177 - 209km/h) alakul.
Igazából itt nekem a távolsággal van baj. Teszem azt, gondolok egyet és felmegyek Pestre Csabáról. Ott bemegyek egy ismerősömhöz, hogy: "Te, hagy dugjam már fel a kocsim tölteni, mingyárt lemerül"Életszerű, ugye?
-
Morris
veterán
válasz
Devid_81 #234 üzenetére
Szép jó reggelt!
Urak, hadd kérdezzem már meg, hogy manapság miért a facebook a legfelkapottabb közösségi oldal? Miért nem az iwiw? Ha már magyar.
Minden reklámban már lassan kötelező lesz a facebook elérhetőség.
Miért, miért, miért?
Tegnap délután eszembe jutott ez a kérdés, és nagyon konzervatív és ódivatú vagyok, hogy nincs facebook profilom, de nem tudok rájönni, hogy ez miért van?!
A csapból is ez a szarság folyik! -
Pacák
senior tag
válasz
Devid_81 #220 üzenetére
Lövésem sincs mi folyik odabent a Nagyfaluban.
Folyik az élet a maga medrében. Persze néha jó lenne elmenni egy moziba, de se pénz, se idô, se ráérô nagymama, amúgy jól elvagyunk a pöstiek nélkül. Pont most gondolkodtam rajta, hogy Békéscsabára is el tudnánk jutni BKV nélkül. Helyi (budaörsi) üzemeltetésben álló 288-as busszal elmegyünk a Tesco-ig, azután Volánbusszal Kelenföldig, onnan már van vonat a Keletiig, ahonnan meg ugye van vonat Csabáig. Most jöhet az armageddon a BKV-ra... -
fero02
nagyúr
válasz
Devid_81 #177 üzenetére
Az első az nem.
A másik meg arról szól, h van a fejem jobb oldalán 1 (pontosabban 2) anyajegy. Az egyik (a kisebbik) egy hagyományos anyajegy. Sötétbarna, a bőrfelszínből kitüremkedő ojjektum.
A másik egy nagyobb kiterjedésű, de világosabb és a bőrfelszínnel egy szintben lévő. Na most ebbe régebben beletolta a fodrász a hajvágó gép vezetőjét. Ekkor sérült a bőr és burjánzani kezdett. Eleinte csak apró, 1-2 mm-es kinövések voltak, amiket csajom elkötött a hajszálával és másnap magától leesett, vagy épp ledörzsöltem a párnával. Viszont mindig újra és újra nőtt, de egyre nagyobb volt. És elérte azt a szintet, h nem lehetett elkötni (picit fájt is olyankor). Volt amikor én kaptam bele, volt amikor észre se vettem h kapargatom, stb stb és most már a nagyobbacska kinövésből is kisebb kinövések indultak ki.
Már olyan szinten zavar a dolog (és akadályoz a napi cselekvéseimben), h pl egy baseball sapka fel és levételekor figyelnem kell, h nehogy megakadjon és megrántsa, mert olyankor vérzik mint a dög.Na és most telt be a pohár, most van időm és pénzem pontot tenni a dolog végére. Ezt fogják remélem mihamarabb kivágni és összevarrni a bőrömet.
-
Geby
senior tag
válasz
Devid_81 #141 üzenetére
Naja. Dávid komának teljesen igaza van.
Régen volt már ph buli, hejj de régen.
Egy másik nagy hátránya ezeknek a wifi eszközöknek, hogy be akarják tartani a szabványt teljesítményügyileg.
Vannak jó Ubiquiti eszközök amik nem a Tp-link féle 80mW-on mennek (100mW a szabvány asszem) hanem mennek 200-500mW-ig, de vannak 1W-osok is. Szóval lepörkölik a madarat a villanykaróról, de legalább van jelerősség. Nameg, pont ilyen WDS háló építhető velük könnyedén. Igaz ennek megkérik az árát, 20-30 ropi egy eszköz. De van központi management, meg egyebek.fero02: próbáltad esetleg az antennát forgatni ? vízszintes-függőleges irányban ?
-
tááo
aktív tag
-
littlelion21
addikt
Úgyse mered
Más: retro-mobilt valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest