- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Ebben is lesznek "extra súlyok"?
-
dud998
őstag
-
Ez számomra is rejtély. Fura egy szerzet az Airpods Max, mert szpésöl audió ide vagy oda, a kodek támogatás egy ilyen árkategóriájú terméknél elég gyász. Nekem egy E1DA 9038SG3 USB-s dacom volt, hozzá egy Sony MDR-1AM2 fejes balanszolt kábellel, csak nyaralás közben sajnos elhagytam a dac-t meg a kábelt 🥲
-
syryus
tag
Maradona a Bose qc 45-nél. Ha ANC fontos nem vesz az ember beats-t
-
dud998
őstag
Nagyon szeretem az AirPods Pro 2-met, de csak utcán.
Otthon FiiO DAC (KA2LT) és vezetékes füles (FF3). Nem is értem ha már az Apple Music tudja a lossless-t, akkor miért nem ad ki hozzá az Apple megfelelő hardvert. Pl egy jó vezetékes fülest zajszűréssel és beépített DAC-al. Én megvenném. De így marad a FiiO. -
dud998
őstag
“így megfelelő forrással USB vezetékes kapcsolaton keresztül támogat 24-bit / 48kHz-es lejátszást.”
Hát ez így elég nagy semmi. Az Apple Music Lossless tud 24/192-t is. Ha csinálnak valamit akkor csinálják rendesen. De az Airpods Max még ennyit se tud, pedig lenne benne potenciál. -
Ennyi pénzből már korrekt minőségű, még stúdióbb madzagos fejest lehet venni DAP-pal együtt. Igaz az nem lesz vezeték nélküli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest