Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Ebben is lesznek "extra súlyok"?
-
dud998
őstag
-
xsjado93
senior tag
Ez számomra is rejtély. Fura egy szerzet az Airpods Max, mert szpésöl audió ide vagy oda, a kodek támogatás egy ilyen árkategóriájú terméknél elég gyász. Nekem egy E1DA 9038SG3 USB-s dacom volt, hozzá egy Sony MDR-1AM2 fejes balanszolt kábellel, csak nyaralás közben sajnos elhagytam a dac-t meg a kábelt 🥲
-
syryus
tag
Maradona a Bose qc 45-nél. Ha ANC fontos nem vesz az ember beats-t
-
dud998
őstag
Nagyon szeretem az AirPods Pro 2-met, de csak utcán.
Otthon FiiO DAC (KA2LT) és vezetékes füles (FF3). Nem is értem ha már az Apple Music tudja a lossless-t, akkor miért nem ad ki hozzá az Apple megfelelő hardvert. Pl egy jó vezetékes fülest zajszűréssel és beépített DAC-al. Én megvenném. De így marad a FiiO.
-
dud998
őstag
“így megfelelő forrással USB vezetékes kapcsolaton keresztül támogat 24-bit / 48kHz-es lejátszást.”
Hát ez így elég nagy semmi. Az Apple Music Lossless tud 24/192-t is. Ha csinálnak valamit akkor csinálják rendesen. De az Airpods Max még ennyit se tud, pedig lenne benne potenciál.
-
xsjado93
senior tag
Ennyi pénzből már korrekt minőségű, még stúdióbb madzagos fejest lehet venni DAP-pal együtt. Igaz az nem lesz vezeték nélküli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest