- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Hidi^
aktív tag
nyah probléma megoldodott topic zárhato
-
Hidi^
aktív tag
nah most eljutottam addig a pontig hogy akkor van csak kép amikor a windows-t betőlti és a felhasználo váltási képnél ha nyomok egy entert akkor bejön a kép
-
mirrmur
aktív tag
megoldódott?
-
pschio
őstag
nezd meg hogy a selector kartya a helyen van e rendesen es jo iranyban (ugy latom sli -s lapod van) sokszor elo szokot fordulni kontakt hiba. a biosban bevan allitva hogy mi az elsodleges megjelenito? allitsd az elso pci-e -re! amugy nagy baj sztem nincs ha a kartyad mar lattad mukodes kozben. ha minden kotel szakad probald meg a masodik pci-e -s slotban!
[Szerkesztve] -
Hidi^
aktív tag
UP!
-
Hidi^
aktív tag
Sziasztok
beraktam mindent megfelelően rádugtam a táp kábelt a vga ra eddig oké
bekapcsolom a gépet és sekép sehang..
szerezteme gy pci-os s3triot kemény 1mb al..
rádugtam az s3trio ra a monitor kábelt és bekapcsoltam a gépet, eddig oké minden windows ban ahol vannak a eflbontás állitás opciok meg a szinek a megjelenitésnél ott átraktam gyorsan alapértelmezett megjelenitőként az x800 at és gyorsan át dugtam rá a monitor kábelt kezdtem fel lélegezni hogy müködik mondom restartolok eggyet hátha jo lessz hát nem igy lett...
átvittem haveromhoz is a vga-t és nála is sekép sehang...
egyenlőre jobb ötleteim nincsenek...
Légyszi segitsetek nagyon fontos lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest