- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
snecy20 #151121 üzenetére
Ma pont a PCX-en votl egy no comment Config. Gyerek megveszi a GAME montiort... 5950x-et mindenből HERO alaplap STRIX minden a táp a ház a lófasz hütő... és vesz bele egy Gigabyte 3070.t ÉS ezt egy FullHD monitorhoz. Ne bazdmeg lehet Énv agyoka hülye eskü Én bennem van a hiba ,de Én az iylet tartom akkro egy hülyének ,mert k.va jó az a HERO lap meg a STRIXes táp ,de az k.va élet,hogy Én 180 ezres lap és a 98 ezres táp helyett vettem volna egy 70-100 bármilyen asus tuf strix, MSI x570 és veszek egy seasonc tápot áés csak ebbőla kettőből megvan a 3080-as. és akkro rögtön nem röhögtettem ki magamat egy FullHD-val egy 2 milliós géppel. Mi faszért veszel FullHD-s monitor egy ilyen gép alá. Nem is értem. Az ilyen nyomorultak miatt tudja eladni a ASUS meg a tököm PCX ennyikért a dolgokat.
-
Whysperer
addikt
válasz
snecy20 #151121 üzenetére
Van egy haver. Nem adja ki honan veszegeti . Valami Kinai boltból. de számlásan és pár hónapja abból él meg ,hogy mindig tud valahogy szerezni pl egy 3090-t 600.000 Ft-ért vette. ltátam a számláját. és eladta birka áron persze. Úgy ,hogy nincs csak gyártói garancia rá ,de megveszik.. 1-1- kártyát küldenek neki havonta. szóval ebből él meg konkrétan ,hogy Kinai boltból vásárol Canadaba a nagybátyjához és Ő meg mindig valahogy haza küldi. nem osztotta meg a nagy titkot.
De müködik
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest