- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Nem, annak is ott lesz a csávója. Majd jól megkötözzük a pottyantósban felejtve -
norbert1998
nagyúr
Módosult a program, asszony barátnőénél leszünk.
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem poénabb a családdal, esetleg pár haverral, de nem részegre csaposodni. Amúgy vvolt tervben közel olyasmi is, de mindkét helyzet le lett mondva.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #110055 üzenetére
A gépről az asztalé alatt
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #110048 üzenetére
Kapunk róla erndes képet?
-
norbert1998
nagyúr
Közben vettem téligumit
-
norbert1998
nagyúr
válasz
stratova #109953 üzenetére
Szerintem azokat az automata göncöket hagyni kell, lassú mint a bűn.
Deca Mach termékeket nézegesd. Az le is adja azt a 6-9 A-t, nem úgy, mint az automata, ami javarészt fél A-al tölti fel a nagy aksit. Legalábbis, volt automata kramancunk, motorhoz jó volt, 6 óra alatt feltöltötte a 2 kilós aksit. De ha nagyon le van merülve az aksid, akkor nem töltesz már fel vele semmit sem, mert kiirja, hogy túl lemerült.Azt tudom, hogy az 1.5 dCi-nek a 480A-es aksi kevés volt, most 700+ van benne, nem tuudom mennyi pontosan, ezzel már jól indul
-
norbert1998
nagyúr
válasz
stratova #109940 üzenetére
Bikakábel: Szerintem dízelhez kellene mindenképpen 7-800 A, benzinhez 5-600 A elég. De szerintem arra a 10 mp-re a dízel se fogja kinyyírni az 500 A-osat.
Hosszra meg hát... Az már rajtad áll mekkora kell, de a rövidebb jobb lehet érthető okokból.Töltő otthonra mindenképpen kell. Bikázgatással nem lesz túl jó, ha esetlegesen lemerülnél. Plusz télen állítólag olsyan fél töltöttség környékén vannak az aksik max.
-
norbert1998
nagyúr
Kéne egy kis hulp, ha kérhetném.
A reinstallon kívül van valami megoldáslehetőség erre a két (különálló?) hibára?
A windows minden első bootoloáskor egy fekete képernyővel és egy mozgatható egérkurzorral vár. Esetenként idővel bejön a zárolóképernyő háttere, de rakció az égvilágon semmilyen gombra nincs. Reset-tel restart után jó már, de nem igazán tetszik a resetelés
A másik pedig az, hogy minden egyes alkalommal mikor bebootol rendesen a gép, az egér hibába világít, egyszerűen nem jelenik meg sehol sem, nem működik. De ha kihuzom és ujra bedugom, akkor igen. Erre valami megoldás?
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MiklosSaS #109826 üzenetére
Élvezd is, aazért vagy ott
Laca: Lehet beinvesztálok egyre, ha lement a postaösszeomlási szezon, és már nem szezonális a cumó, lemegy az ára. Aztán jövőr lehet így villogni vele
Ha megnézed, van ott ilyen is
-
norbert1998
nagyúr
mi a véleményetek a karácsonyi kültéri projektorokrol az eBay alján?
-
norbert1998
nagyúr
Ej, egyszer akarom átrendezni a polcaimat, akkor sem találom meg az egyik polcot
Még nincs is karácsony, anyám már a szobájában durcázik. Aka elmenekült a munka elől és lefeküdt aludni -
norbert1998
nagyúr
Immár két éve topik tag.
Boldog karácsonyt
Láncfűrésszel fafaragás megvolt idén is
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Srácok, ma egy C3?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #109751 üzenetére
Hiányolod már az érzést, mi? Még a körömcsipesz általi becsipődést is vállalnád, csakhogy érezhesd azt a "becsipnivalót"
-
norbert1998
nagyúr
válasz
MiklosSaS #109744 üzenetére
Sajnálattal kell közöljem, hogy nem tudok a partnered lenni, mikor elő-elő bújik a te rózsaszín éned, foltjaid. Nekem nincsenek olyanok, vagy még nem tudok róla, de a lényeg, hogy sajnos mást kell keress magadnak. Talán TélLili a műtéti következmények miatt érdemleges lenne egy óvatos kérdezgetésre, hátha felsejlik rajta valami Barbie-s. Elvégre nem fogadásból operálta magát Lilikévé. Legalábbis feltételezem
.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #109696 üzenetére
G2
-
norbert1998
nagyúr
válasz
takessz #109650 üzenetére
Tudtommal csak órajelbeli különbség van a kettő között, az pedig egy tuningra tervezett processzornál csak marketingfogás. Nameg persze talán egy hangyával minnőségibb darab lehet a magasabb órajelen futó gyárilag, tekintve, hogy a cég azt választotta a magasabb órajelű verziónak. De persze ez csak spekuláció.
-
norbert1998
nagyúr
Rég haboztam már.... Oktatás 2010's
Előállt egy nagyon érdeks helyzet. Ugyebár mi az első rövidített idejű oktatási rendszerben tanulunk érettségivel együtt szakmát is, azaz mindezt 4+1 év alatt, ahol a szakmai dolgokból az első 4 évre is átcsusszant jópár. Namost a szakma az CAD/CAM, szg segítségével (aided) tervezés/gyártás. Tanterv szerint (tudtommal) az első év így nézett ki:
Heti 2 Infotech. gyak- PC szerelés, röviden és tömören
Heti egy infotech elmélet- ua, elmélet
Heti 2 Programozás gyak, 1 elmélet
heti 1 műszaki rajzMásodik év:
heti 2 hálózat gyak, 1 elmélet... programozás ugyanez, heti egy műsztaki rajz
Harmadik év:
programozás és a hálózat maradt ua, de az új progtanár szaktudása enyhénszólva sem érte el a nullát, túlzás nélkül, az új hálótanár meg szhart se tanított. Heti 2 óra AutoCAD.
Negyedik év:
hálózat ugyanaz, csak 2 van elméletből is, Programozás ugyaanaz, csak adatbázist kezelünk, de itt kaptunk normális tanárt, az AutoCAD-nek és a műszaki rajznak nyoma sincs többé. Helyette kaptunk egy technológiát, de ez tanterv szerint csak ötödik éven van.Na erről a technológiáról mesélnék. Ugyebár szg vezérelt gyártás. CAM. Magyarul CNC ~moreless. Marás, esztergálás.
Az első dolgozat olyan bugyuta szintű volt, hogy mi az esztergakés éleinek és lapjainak a neve, és az általuk bezárt szögek neve, x fordulattal pörög egy y átmérőjű anyag az esztergában, mekkora a forg. sebesség. Milyen anyagokat használnak a forgácsoló szerszámok (éleinek) készítésére. Teljesn jól le volt adva az anyag.
Megmondom őszintén, elfelejtettem tanulni, így kettes lett, abszolút nem értem hogyan, tudtommal közel hibátlan lett, azóta sem láttam azt a dolgozatot tho. De a másik 22-nek mind egy szálig karó. Meg lett ismételve a dolgozat, belekerült egy olyan dolog amit életemben nem hallottam, így csak négyes lett, 2 kettes, többi karó.És az a baj, hogy ezzel nem magamat fényezem. Egyszerűen siralmas, hogy egy ilyen szakmán fingja nincs a gyereknek arról, hoigy mi a faszom az a fúró, meg hogy aluminiumból nem csinálsz esztergakést?!
És akkor a röhej, szülőin egyik gyerek apja nagyba reklámozza hogy ő biza gépész, a picifia meg olyan karót írt, hogy öröm volt nézni. Kétszer is. Hát komolyan mondom, a helyébe úgy elszégyelltem volna magam, hogy előbb hazudtam volna magam férfi létemre varrónőnek, hostesslánynak, Aleska Diamondnak, minthogy bevalljam, hogy gépész vagyok!
Kikönyörögték, hogy vigye le minket a tanár a műhelybe, mutassa meg mi az az esztergapad. Komolyan mondom, 2016, már a zuhany alatt is lehetőség van facebookozni, és nem bírja megnézni a hülyegyerek, hogy mi az?Meg az alap felállás. Mi az, hogy egy CNC szakon nem tudja a gyerek (23-ból 20), hogy mi a halál az az esztergapad??
Na, aztán meg lett írva harmadszor is ugyanaz a dolgozat (na ott má tuttam mindent, ö5ös lett) és még így is volt 5 darab egyes abból a 19 emberből, aki bemert jönni megírni!
Egyszerűen ennyit tudok mondani erre. Sajnálom, én kiakadtam
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #109591 üzenetére
Sajna vagy nem sajna, nem jelent semmit. Pl. a G2-ben lévő Snapdragon 800-as. 4*2.26 GHz, de még 2.8 GHz-re húzva is másfélszer erősebb nála a 4*2.2 GHz-es Snapdragon 820.
Igazából, nem is jelent semmi változást a húzás szerintem.
Vagy az MTK processzorai. Tíz maggal SEM tudják azt a teljesítményt hozni, mint a Snapi 820.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #109561 üzenetére
Ugyanolyan telefonban a gigahewreceket hasonlítgatni, mint gépeken. 4100 4 GHZ-en vagy 6600K 4 GHZ-en? Csak tripla teljesítmény, az órajel ugyanaz. Telefonban dettó ez a helyzet elő tud fordulni. GHz-et NE hasonlítson senkki ott sem.
nagnyorbi: hát ha a gumi olyayn szar, hogy a gumis azt mondja rá, fel se teszi, akkor... lehet tényleg elég szar ahhoz hogy ne tedd fel. de persze látatlanban nem beszélek
de ha kopottas, még fel lehet tenni ha nagyon vészmegoldás. ha öreges(gyártástól számítva) de nem kopottas, dettó. De ha mindkettő egyszerre, az a halálos ítélet. Négyszeres fékutak és hasonló.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #109546 üzenetére
Anyám egy bogrés teás litpon ajándékcsomagot, apám egy elég felsőbb kategóriás termoszt, öcsém nagy gitáros, egy bazi nagy csomag pengetőkészletet kap /6 méret vagy típus, 100 db/, húgom egy farkasos díszpárnát (meg van értük bolondulva), asszony egy 2.0 erősítőt hangszóróval a szobájába, egy karórát(ss ház és szíj, nap és détum kijelzés) és egy pulcsit, papám egy szénszálas LP lemez tisztító anyámkínját. A nagymama meg még mindig rejtély.
-
norbert1998
nagyúr
Hat ez a zsivány egyes.... Ow dicsérte mint az állat, hogy legjobb sw, stb... Bealudtam a közepén
olyan kib@szott unalmas volt. Nem csodalom hogy talán 10-en voltunk a 200 fős teremben
-
norbert1998
nagyúr
Na, 5.9-et evett a járgány. Szerintem egész jó eredmény
-
norbert1998
nagyúr
Mondtam én keresztapam, pozsot ne
Esetleg Superb, Mondeo vagy Focus nem fér bele? Vagy nem megfelelők?24-en kis családdal karácsony, 25 apai ági családdal, 26 anyai ági család+ asszony, 27 itthon leszünk asszonnyal, meg talán anyai ági nagyszülők jönnek, aztán nem tudom, 29 ac film, aztán nem tudom, 31 asszonnyal, de nem tudom meg hol.
Szdijatok a postát....
Ma egy csomag szaloncukor várt az automatában a csomagom tetején
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Jakuskacsa #109380 üzenetére
Az pont harmincszor több, mint amit itt tudok
-
-
norbert1998
nagyúr
Megy valaki szerdán a Rogue One- Zsivány Egyes-re?
-
norbert1998
nagyúr
Na lészen valami? Lassan leszek TS-en
-
norbert1998
nagyúr
Szóval holnap ki van benne a C3-ban? Illetve ki esélyes?
-
norbert1998
nagyúr
Ő... Oké. De ez így elég... Negatív érzelmi állapotú hangulatot ébresztő hangnemben van megírva. Van rá ok vagy csak túl bonyolult lett volna a nekem nem jó?
-
norbert1998
nagyúr
Szombat este 11:15-11:30 Crysis3.
Ki van benne? És most már tényleg legyen! -
norbert1998
nagyúr
válasz
Jakuskacsa #109056 üzenetére
Miért kellett nekem ennyire figyelmetlennek lenni a radejonnal meg a zasszonnyal
Nade azért mikor itt a mikulás, azért csak nem vagyok köteles őt tolni a crysis helyett, nem?
tessék örvendezni, boldog mikulást
-
norbert1998
nagyúr
Reseat talán megoldotta
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Srácok. A win gondolt egyet és mostantól nem látja a VGA-mat. iGP-ről bootol, eszközkezelőben nem szerepel. Mit kellene először csekkolnom, néznem, mi halhatott megfele?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #109021 üzenetére
5 évvel ezelőtti facebookomrol pasztmek, tudod milyen jó a 13 éves buzgó csibe fassságait újra olvasni?
Ezt gondoltam kidobom ide. -
norbert1998
nagyúr
Átlagos vagyok, hátrafésült fehér fogaim vannak, a lábam a földig ér, mindkettő egyforma,
de különösen a bal. Vállig érő fekete szemem van, a hátam nincs elöl. A jobb fülemre alig
látok. Mostanság mindig arra kelek, hogy már nem alszok. Szabadidőmben háromlábú lila
fókákat idomítok aranyásásra. Hobbim a vadgesztenye szelídítés, szomorúfűz vigasztalás,
valamint a 100 méteres véraláfutás. Másodállásban vonatkerék pumpáló vagyok. -
norbert1998
nagyúr
Még ilyet... Amiért hajlandó lennék pénzt kiadni, ha a cserélt képernyő trágya lenne (nexus 6), lassabb, mint a gítú. Nem értem, nem ezt vártam, és kérem valaki cáfolja. Vagy pedig a dupla pixelmennyiség az oka? Szhóval... Erre most még vigyáznom kell, mert az 5X-ért nem fogok 100-at kiadni, az tutifix, ha ez 33 patika állapotban... Ja, ofkorsz mindkettő használt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Habugi #108999 üzenetére
Mondtam, hogy arra megyek haza, hogy xy. Való igaz, kissé megkéstem. De tudod jól, hogy nem épp a szomszédból jöttem és hogy szar volt a látásiviszony, jégkaparás az autóból, ráadásul sötétben kitolatni az udvarról sem épp kellemes. Szóval, megkéstem, röviden 'n' tömören.
De most a többiek attól még merre vannak?
-
norbert1998
nagyúr
szóval mehet a mehet?
én fent vagyok ts-en, bár hablatyi sehol ahogy ígértegyors lezuhanyzom és leszek rendesen. bár ha éjfélig shemmi életjel nem lesz, megyek aludni.
-
norbert1998
nagyúr
Gítú gone spiderweb. RIP in peace
-
norbert1998
nagyúr
Nekem csak doom és bl2 jöhet szobe, tunngle mellett, illetve c3 originen vagy tunngle-n. L4d2 nincs letöltve
Akkor aki benne van a c3-ban,hánykor kezdtek? Olyan 11 és fél 12 körül csatlakozni.
-
norbert1998
nagyúr
Doom-ba is benne lennék, ha tunngle vinné, ujsagostol van sajna
Meg persze c3-azni is lehetneDe hányra menjek haza?
-
norbert1998
nagyúr
Nem tarotttak ott, de a duhongobe bezártak.
Egész kellemes életkörülmények vannak.
Ezek olyan szinten küldik egymás közt, épületek közt, emeletek közt az ablakból logatott damilrol, lepedorol a cuccokat, mobilok, kaja, sim kártya stb, hogy hihetetlen
De vannak moderaltak is, akikkel beszélgettünk is. Jó magaviselet, kézműves foglalkozás, börtön területén belül de még a korleten kívül is egész nap szabadon lofral, kíséret nélkül, nagyon durva. Van egy saját terme, amiben festményt meg ilyeneket csinalgat. Egy másik kerámia díszeket meg ilyesmik. -
norbert1998
nagyúr
Reggelt.
Megyünk börtönbe -
norbert1998
nagyúr
This' actually funny in a strange way
@9gag
Radejon driver megoldottta. Egyszerű update.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bandi0000 #108828 üzenetére
Legalább te lecsaptad azt a feldobott labdát
kiscicc: itt a 360p is dropol, szóval nem a minőséggel van gond. De nem folyamatosan rossz, hanme 10-30 mp-ig hibátlanul szól, majd röcces egyet egy pillanatra, és kezdi előlről a folyamatot. Jól szól, röccen, jól szól, röccen.
-
norbert1998
nagyúr
nade akkor radeon driverrel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest