- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #66900 üzenetére
Na Sasuram..
Tegnap végül lusta voltam benchelni. Ugye a nyáron megvettem Steamen olcsón a 3DMark 2013 Advancedet, azóta filóztam rajta hogy a sok "invalid" eredmény után megkéne hajtanom megint az AMD riget.
Szóval.., a PH saját ranglistája után pöcköltem egy hivatalosat is:
Ami a dolog érdekessége, bújva a 3dmark.com-ra feltöltött valid eredmények mérhetetlen hosszú sorát, kiderült egy apróshááág. Nevezetesen az, hogy ez a feltöltött legjobb valid eredmény amit valaha is csináltak 8magos Visherával (8320-tól 9590-ig..) és 280X/7970 VGA-val..
Izé.., hallod, szokásos/kitesztelt 217Mhz FSB-s, 5.2es beállítás, elsőre!
Ezmiez?!
Itt lehet játszani a szűrővel [link] (advanced..), az enyémhez közeli eddigi legjobb rekord eredmény egy ~8300as Score, amit 9590essel nyomtak..Kicsit később bedobom az itteni PH ranglista topicjába is, frissítésre.
Jah.., ráadásul a tavalyi kattantabb benchelős időszakomból tudom, hogy speciel a Firestrike/2013 nem szereti a Win7 64-hez kidobott 2db MS féle FX "Optimalizáló" patchet, emlékem szerint egy 3-400pontal visszafogja a Physics eredményt. Kvázi lehetett volna jobb is, csak a "benchelős" Win7-emet már régen ledózeroltam..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #67003 üzenetére
!!!! Kösz
Vishera + Tahiti kombó embernél nem megy úgy mint nálam, lol..
Ráadásul jókis lég onlys rendszer..Beszerzem majd a 2011et és a Vantaget is hogy tudjak validot tolni, rászűrtem azokra a világranglistákra is.., azokban is ugyan ez lenne a szitu, annyi plusszal hogy Vantageban valósággal rapelnék!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #67007 üzenetére
Jah, meglesz még jó sokáig!
Egyébként baromi jól megfogta a procit Physics teszt közben 73°C-on, megjegyzem a Firestrike CPU/Physics tesztje egy nagy nulla a Vantageéhoz képest, terhelés/hőtermelés szempontból egyaránt.
Mivel tudom hogy még mindig be vagy punculva az FX topicra ide is linkelem érdekesség képpen, AMD rig alapon/OC-val: [link]
Jóéjt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #67008 üzenetére
A Physisc teszt volt a legnagyobb meglepetes. Jo volna egy teszt ahol a VGA 1250, visszont a processzor olyan 4 GHz korul. Vagyis inkabb valami ilyesmi volna nagyszeru:
4.0 GHz
4.5 GHz
5.0 GHz
5.+ GHzDe most mar tenyleg megyek aludni!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #67001 üzenetére
Wow, ez kellett, köszi!
Most teljesíthetem az álmaim, hogy egy brit Corsát "feltuningoljak" és Chav lehetek
Hackeeeee: na kell egy X360 Forza 4-re
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mackosajt
addikt
Jó reggelt!
Talán megmaradok.
Amúgy itt zivatar zivatart követ.
3 haznyira meg tetőt cserélnek... Ők biztos örülnek ennek.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #67002 üzenetére
Megpróbálkoztam már Én is ezzel a 217-es RC-vel.. hát az 5GHz, normális feszültséggel felejtős, de még a 4.9 is.. 1,52V-n reboot-ol a gép. De még 4800 mhz körül is.
Viszont ami érdekes, hogy így tudok emelni CPU-NB órajelet, nem kezd el hülyéskedni a vga driver. Ennyit már lehet megér.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #67015 üzenetére
Ez még csak száraz zivi. Vagyis az előbb már hullott pár csepp eső.
Banyek.. Ezt nem értem.. ha 200-as rc-vel emelek cpu nb-t 2,4-re, be sem tölt a win... ha állítok rc-t, akkor már megy, de nem stabil a rendszer.. azonos cpu órajelen sem..
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #67018 üzenetére
Igen, mert ugye itt hivatlosan már reference clock-nak hívják, és nem fsb-nek.. Megszokás.
Próbáltam már ezzel mindent. Ha azzal megpróbálom, akkor legalább betölt a win, de megfagy. 4600 felett minden fesz kevés. Viszont, ha nem 200 az rc, akkor tudok állítani cpu nb-t, betölt a win, de nem stabil, teszt alatt szépen eldobálja a magokat. Ha stock 200, akkor egyszerűen be sem tölt a rendszer, ha 2400-on próbálkozom, mindegy mennyi feszt kap.
A dolog szépsége az, hogy a 270x-ekkel ez működött - mármint a cpu nb emelés. Mondjuk havernál az 560 Ti mellett sem lehet cpu nb-t emelni.. Érdekes.
Mondjuk az előző procimnak is 4600 volt a lélektani határa, utána már 1,55V körül tudtam volna stabillá tenni, de oda már kevés a seidon.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Na basszus, egyre több kedvem van a vw transporterhez, arra gondoltam hogy megmókoltatnám a felfüggesztést és nem leültetném hanem "felültetném," és kapna terepjáró gumikat Milyen bitang lenne már!
Milyen jogsi kell ezekre?
Autós szakikat kérdezem hogy a fóliázás olcsóbb jóval mint egy teljes újrafestés+ fényezés, de jó dolog az autóra fólia?[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #66995 üzenetére
Van benne az a rendes régi tuning, mint underground 1-2 és hasonlók?
Hackeeee: Nem tetszik. Tuningost akartam most, így maradt az MW. Aztán majd az idei állítólag tényleg egy jóféle reboot lesz a régieknek.
Sasss: Nem, nem tolatva. Mondom pálya és dugó vele együtt.
Reggeleket
Fárasztás:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #67021 üzenetére
Igen, csak pc-seknek valszeg lehet, hogy csak jövőre lesz belőle valami.
Hm, pedig jó a shift, bár főként csak kormánnyal. A P C is úgy az igazi.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
Jó reggelt.
Halldo ami Husky-nt pont ilyen csak Barna fehér 8)
Tudnátok segíteni ,hogy melyik az erős innen amit egy routerre rakhatnék . mert genge a router jele és szeretnék rá rendelni egyet. De van hosszú meg nagy megminden fajta. [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #67025 üzenetére
Igen, azzal is tudsz validot csinálni csak végig kell várni a többi tesztet is, hosszabb.
(#67019) hackeeeee:
Számomra még mindig teljes rejtély ez a CPU-NB mizéria nálad, pláne úgy hogy a 270X(ek)-el jó volt de a 970el valamiért csinálja?!
Még ha fordított eset lenne azt mondanám az RC-zés elhúzza a PCI-E frekit is és állítsd manual 100Mhz-re de így hogy pont így nincs gondja, ráadásul a CPU-NB is húzhatóvá válik.., hát..
Plusz ugye az "elhúzott" PCI-E okán már eltemettél volna pár VGA-t.(#67009) miklosss2012:
Ja hogy ja, értem én, kíváncsi vagy a húzott 280X-et honnantól hajcsa-e ki, oks, hazajövök a hugoméktól délután és megnézem, előrebocsájtom, cirka 4.5-4.6tól fog beállni erre a 10k-ra a Graphics score, tehát innentől lesz változatlan hiába húzom tovább a procit, meglássuk.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Reggelt.
-
DR|FTK|NG
veterán
Troll ON:
Rambustibi i7 4790K-t vesz, mert rájött, hogy nemhajcsakiazopteron.
Troll OFF. -
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #67020 üzenetére
rengeteg fóliázott autó van. HAveré már vagy 3 éve így fut, teljes fóliázott cégautó. B kat. elég ezekre. De vezettem nagydobozos mercit is, ahhoz is elég volt, csak a felépítmény volt nagy.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz hszilard666 #67032 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
Nem teljesen, de van performance tuning, finomhangolás, bodykitek, works conversion ami egyenlő hogy egy ultra brutál pályadögöt csinálsz.
No Sana No Life
-
-
ViZion
félisten
nah, előjött belőled az igazi inteles, ezek vagytok ti...
norbert1998: elég jól olvasol, írta, h olyat vesz, de használtan, nem annyiért...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #67036 üzenetére
Vagy mar az Opteron elott tudta hogy intel lesz, csakhat segget sem tudott a szajabol csinalni....
Ha olyan faCCa az FX, meg annyira "kihajcsa" akkor minek neki az i7? En azon rohogtem hogy hisztizett mint egy taknyos nyerek hogy draga az i7....aztan megvette az Opteront.
Szavahihetosege a gyereknek az en szememben nulla!
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #67037 üzenetére
Ez a csávó pisili a pénzt vagy mi? 8)
nekem még nem éri meg váltani most meg főleg,hogy 10 Ft ért lett 8320-am a párom öcsének 8120-. apámnak meg egy jó gépe.. majd talán talán 1x. 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
stratova
veterán
válasz hszilard666 #66984 üzenetére
Legalább szent?
Majkó Úr: jobbulást neked és lurkónak is.
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #67042 üzenetére
Majko?
Fiam jobban van, sokkal, ő kapott antibiotikumot, mert muszáj lett, annyira készen volt.
Én még tartom magam.
Ha holnapra se leszek jobban, akkor cumi.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #67040 üzenetére
SAS Mikosima néven megtaláélsz Originen.. Szoktuk ezerrel tolni a BF4-t ..
elgé jól emgy. Fx 4,5-n meg a 7870-nel sync on stabil 60 FPS full hd Ultran. nekem csak az anti a van meg a elmosódás kiakpcsolv amert idegesít. amúgy mindne fullon.
Viszont nbem vágom. eddig ez a win10 = 8.1-gyel
még nem láttam kül-t
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #67027 üzenetére
Mint mondtam, nem csak Nálam van. Havernál 560 van, Nála ugyan ez a helyzet. Ő sem tud CPU-NB-t emelni. Valami nVIDIA-s összefüggés lehet, de ez csak tipp.. Nem nagyon értem.
Le van fixálva 100MHz-re, mindig.
Plusz, ha csak adok neki RC-t, szorzót, onnantól tudom emelni. Mást nem piszkálok.. csak, nem megy.
A 270x-ekkel 2600-on is használtam a cpu-nb-t.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #67049 üzenetére
Ne kivand a porsche-t, nekem volt...20-24 liter atlag ...es nem is ment ugy ahogyan elvartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest