- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz stratova #50999 üzenetére
Nos, ezért nem szabad 780-at, 780ti-t venni már, nem optimalizálnak rá. Tudtam, hogy ez lesz.
Jó reggelt Mindenkinek!
Macsek, ment a privát, bocs este dolgom volt, nem voltam elérhető..
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
norbert1998
nagyúr
Reggeleket.
Meghalt a hartston -
Whysperer
addikt
Köszi Sas. Kékkel csináltam a piros videót és Én vagyok a hivatalos ügyvéd és szóvívő? Jó vicc! 8) Írok már az AMD-nek ,hogy nem is tudtam a kinevezésemről adjank már valami papírt róla! 8) Nekem pont abból volt elegem amit MrM94 is írt (egyet értek vele).. ,hogy FX topicba intel csata meg.. Zen topicba intel csata megy. milyen géped van NV AMD topicba megint csata van... Én csak annyit próbáltam kifejteni ,hogy Több esetben megy Intelezés az FX topicba pl.: peter gyerek aki bejött 1 percre bevágott valami képe tés ennyi. Ki tett közületek bárki is hasonlót... Ez kifogásolni egyenlő azzal ,hogy én védő meg AMD jogász vagyok. Ám legyen akkor az vagyok! 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt. Elkestem...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Whysperer #51005 üzenetére
Beleolvastam én is. Itt ok-okozati, összefüggésbeli, tudásbeli, tapasztalatbeli hiányosságok, problémák vannak. Az elsődleges gond, hogy hazánkban elég erősen jelen van a szegénység, amely tudati szinten is elborítja olykor "tuskósítja" az emberek agyát. Ostobák, féltékenyek. A szűklátókörűség még hagyján, a butaság már más kérdés. Elevenen meg kell enni vacsorára mindenkit, felfalni, akinek az FX nem elég, mert az mindenre ölég ugye, hovatovább: "dögöljön meg, akinek nem FX-e van". Nos, ilyen szűklátókörű emberekkel, vak csordaszellemel átitatva, egész egyszerűen nem kell leállni beszélgetni, agyilag, érzelmileg egy teljesen más, félhomály szint. Frusztrált gyerekek, majd felnőnek.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #51007 üzenetére
Én is vicceltem nem érted.. poénosan írtam ,hogy ügyvéd vagyok .. intézem majd a kedvezményeket a topic társaknak 8))) ezért mondtma ,hogy írok már nekik! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MrM94
addikt
Ezen jót röhögtem
Lö gtx 970 :Igen, mintha a Forma1-es autóra 3 rendes, és egy mankókereket tennének versenyezni. 4 gumi van rajta? Hát persze.
Tehát pl. ha csomagolnak a kártya mellé egy 16GB-os pendrive-ot, akkor nem 20GB memóriás lesz a kártya, hiába van annyi a dobozban, amit szoftveresen ugyanúgy a videóramhoz csaphatnál.
Meg ezen is
(#51009) Whysperer Oszt mennyit engeCC a felibű?
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Whysperer #51009 üzenetére
Persze ez visszafelé is igaz, vigye el a kórság aki az intel-nv combojával "vagizik", csak azért, hogy hergelje a másikat. Ezt kihagytam a történetből.
MrM94: a kis denevér kocsogot vedd ki az aláírásból kartárs.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Rakerestem a guugliban a manko-kerekre...de nekem ezt dobta ki:
Ma is tanultam valamit
-
Whysperer
addikt
maradjunk annyiba ,ha Én egyszer nem jogászként az AMD ügyvédje vagy képviselője leszek akkor itteni emebreknek szerzek 1x alkalommal ingyen vagy 90%-os kedvezményért VGA-t! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #51023 üzenetére
Neem. SAS-nak olyat csináltatok ,hogy 2db x95x2 egymással háttal egybeforrasztva úgy ,hogy közös PCI csatlakozóval és a 2 vga között lesz a víz block...... 4 mag egy slotba! 8)) neki ennél kisebb nem dukál... az lesz a neve... AMD Miklossss Eagle Frozen Special edition.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #51025 üzenetére
5k ért vcigyed.. elképzelem mikor a boltba egy macska ül és veszel pár ételt és a kasszánál beszól.. 3k 320 lesz. Én meg vissza 10k-ból tudsz vissza adni?
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #51023 üzenetére
Majd megírják a játékfejlesztők (ettől már előre félek)
Sass ha offolhatok még egy kicsit
Csak feltételezem, hogy Project Cars irgalmatlan gépigénye dérszben az Nv féle Dx11-es tesszellációnak köszönhető, de nem biztos. Az erőforrás drááágaszááág.Egyébként Tomb Raider és Sniper Elite, egy valamivel kíméletesebb adaptív megoldást használ:
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #51028 üzenetére
jó napot Keresztapám, még nem sajnos mert mennem kell fogröntgenre
elvileg az a héten meglesz és majd utána lesz fogdoki...
de jelenleg nem fáj (kopp-kopp) csak ne legyen húzta,m vagy ne fázzak meg addig nem szokott fájni
de az érdeklődések köszönöm Feneséges Uram"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Whysperer
addikt
válasz Balathruin #51032 üzenetére
Akkro itt az ideje bevezetni.. 2db 29x2 pont kijönne egy Titánból-X-ből! Mármint árban. 8)
-
MiklosSaS
nagyúr
Inkabb kuld el nekem 3000 HUF-ert...csakhogy idegesitsuk az Eszaki-Bikat
Emberek csak en vagyok ilyen hulye hogy orul hogy kifogta a Norton security akciot (1 user, 10 devices) ..16.000 HUF-ert? Mindenki hulyenek nez, mivel ok par evek ota nem adnak penzt ilyesmire...
Tenyleg, es most komolyan kerdezem...van ingyenes, jo es hasznalhato alternativa? De megbizhato kell, mivel rengeteg dolgok vasarolok online, szamlakat fizetek, banki atutalas, stb.
@DefaultGyiiiiLaszlo: hat az normalis hogy az ember erdeklodik feloled....csalad-tag vagy
-
MrM94
addikt
Kereken egy hete áll az SSD-m bontatlanul.Hajigálom jobbra balra...
Asszem fog még állni egy ideig...
Lusta vagyok berakni a gépbe pedig csak swappolnom kell mert a másikra már megvan a vevőm pénzzel a zsebébe..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #51044 üzenetére
Le kellene locsolni valamivel...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #51046 üzenetére
MelegVizesMacska
@Eszaki-Bika: nem tudom hol van a virag bolt
-
Whysperer
addikt
Nekem ilyen kell... [link] na ez vízhűtés! 8)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest