- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskj1
tag
válasz rapidsquirel #46997 üzenetére
Nem eri meg A csomag tartalmazza a jatekot a crysis 2 es a hang cdt semmi extra en hule megvettem teljesen feleslegesen
[ Szerkesztve ]
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
Whysperer
addikt
[link] ez bem működik. Valakinek, amgy a g2a.com. It nezzetek meg harga olcsóbb
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
cskj1
tag
A mai roman nyelvben igen de, nezz utana eredetileg a drakul tenyleg sarkanyt jeletett kesobb alakult ordogge
@sasss nem tudom mikor erek haza attol fugg mennyire megy a bolt remelem nem fog
[ Szerkesztve ]
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #47000 üzenetére
Rendben van az. Én amikor megjelent sem játszottam vele fél órát. A Crysis 1 és a Warhead után egysíkúnak tűnt a játék. Inkább elővettem a régebbieket, azokat még újra lehetett tolni 1-2 végigjátszás után is. Nem volt annyira (nekem) unalmas.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MiklosSaS
nagyúr
A dracul szo az a roman nyelv morfologija szerint ordog (drac, dracul, dracii) es az is volt mindig. Visszont angolul a sarkany az a dragon, emiatt a roman nyelvben is elkezdtek hasznalni a dracul szolt a szarkanyra es lassan elfelejtik a zmeul szot. Visszont teljesen helytelen!
(Dezvoltarea si morfologia limbii romane, UTI-Iasi, 1977)
Majd amikor raersz....ejfelig ott leszek.
@rapidMacko: kell majd skype is
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #47006 üzenetére
Mint ahogy szép sorjában kihal sajnos minden nyelvterületen a régi Szó! Helyette jön a szleng meg a fiatalabb nemzedék által való hagyományok mobiltelefonnal való sárba tiprása.
Persze-persze, lesz skype, ez evidencia, különben hogyan lehetne egymást szapulni?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #47007 üzenetére
Tévedés....Nagyon helytelenül írtad...
Különben hogyan lehetne miklósasst szapulni
Én valszeg megyek ma inni.De ha lesztek olyan UK idő szerint 12 körül esetleg 1 körül valszeg csatlakozok majd énis.
OFFAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
rapidsquirel
aktív tag
-
MrM94
addikt
ÁÁ nem voltam kinn születésnapom óta...Ami márc 27 volt.
Azóta ki sem mentem... Illene már kidugjam a fejemet...Miklósass nem sook kedvem van "bulizni"
Inkább iszok valamit oszt jövök szerintem haza.
Holnap kell valaki menjen melózni közületek?(#47013) rapidsquirel
Ha gondolod én be.A titkárnőd jól néz ki?Kávét hoz?
Ha igen akkor simán bevállalom a melót[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
rapidsquirel
aktív tag
Kis fekete, helyes arcú, zabolátlan, a kávét nem kell kérni, bár legtöbbször az etikett szabályai szerint megteszem. Nem engedem át, ha nem bánod.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #47016 üzenetére
Mikor kezdhetek?
Ha jó társaság is akkor nyert ügyem vanAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #47018 üzenetére
Bigger is better
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #47018 üzenetére
Mii???????????!!!!!!!!!! A macska megbizhato kollega? Menjelmar, ketszer kertem meg valamire....mindketszer elfelejtette....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #47023 üzenetére
Total megbizhatatlan.....en nem biznek meg egy olyanban aki aprilis 1-en bemegy a bankba es paypoint-ot keres.....komolyan, hat normalis az ilyen ?!
Trroolllooollooo
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #47025 üzenetére
Ez így történt.
Egyetemen dekkolok,épp kiment a tanár,hív hogy baj van,elvan maradva valami pénzzel és a befizetés dátuma lejárt már pár napja s segítsem már ki,hogy elküldi nekem a pénzt s tegyem be a piraeus bankba egy számlára..Na mondom jó,de hogy nagyon sürgős..OK mondom 2 kor szabadulok ki.Hezitál ott magyaráz h de nagyon sürgős,nagyon fontos lenne hallom a hangján h mintha parázna..Gyors pattantam biciklire tekertem 10percet az első bankig a központba lekötöm a bringát írok neki vacakon,hogy ittvagyok hívjon akkor ha sietős.S lediktálja a kódot amivel a pénzt felvehetem paypointon keresztül amit küldött.Kérdem kinek a nevére van?Az enyémre.Kinek a nevéről jött az övéről.OK mondom kód van név van,csak ez a paypoint fura,dehát biztos olcsó rajta a pénzküldés,hallottam már róla láttam a logójat valahol stb.
Bemegyek a bankba,mondom a szándékomat.hogy paypointon keresztül kaptam zsetont felszeretném venni.
PAYPOINT?Hát mondom igen ember paypointon.Hát ki mondta ezt nekem?Mondom aki küldte a pénzt mondta,hogy BT be jöjjek mert itt felvehetem a pénzt.Hát hogy ő paypointról nem tud a BT be.Már kezdett vörösödni a fejem,hogy hh nincs paypoint?hogyhogy nem tudja miaz?Mondom neki,hogy Jólvan rendben,akkor menjek másik bankhoz?Rémület a csaj arcán,megszeppent.NE NE NE NE NE NE nemszükséges.Elkezd telefonálni körbe,senki nemtud semmit,kimegya kasszából hátra...Gondolom valami feletteséhez...Persze személyimet elvette stb...Én türelmesen vártam...Ekkor hív ez a f@fszfej,mikor előjött a nő a hogy megnéztem a kódot?Há mondom nem,kód kód
0104151421....Elseje,negyedik hónap kétezertizenötkétórahuszonegyperc.Na ekkor lettem beszivatva.Boldog ápr 1 jét.Közbe a nő mondta h nem paypal véletlen mondom nem nem..Hagyjuk..Kösznöm szépen viszlát.. S kimentem bankból.....Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
rapidsquirel
aktív tag
Ha ez a Story is True Tesó, minden elismerésem. [link] De nem ám félreérted, csak mókázom rajta. Mindenkivel elkövetnek hasonló rémtettet. Annak idején velem is kerestették a "talpas félhomálymérőt".. Igaz 14 voltam.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #47028 üzenetére
Ez a story olyan true mint te vagy en! Egesz reggelem rament arra hogy mivel vicceljem meg a macskat. Maradt par otlet 010416XX -re is
-
MrM94
addikt
Ez bizony trú sztori...
-
MiklosSaS
nagyúr
"talpas félhomálymérőt" - hat ez hatamlas
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #47031 üzenetére
Gondolhatod, körbejártam az egész gyárat, kérdeztem boldog-boldogtalant, nem mertem nélküle visszamenni..
Szóval, a maga ranglétráját, kezdetektől fogva megjárta mindenki. Ugye Te is? Ezt csak azért meséltem el, hogy a Macseszt valamennyire mégis megvédjem, mert látatlanban is Kedvelem. [link][ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #47032 üzenetére
Óó énis jót röhögtem rajta..
Ha nem érteném a viccet nem írnám le másodjára is a totyikba és nem írtam volna ki fészbukkra is.
Jó poén voltAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #47032 üzenetére
Persze hogy megjartam...jo alaposan is.
A masik meg az hogy eleg jol ismerem a cicccet hogy ilyen merteku szivatast megengedjek magamnak. Jovore nagyobbat fog durranni...az biztos.
@macska: ez topic es nem totyik. Nem vagy rokkant hogy ne tudj beszelni. Hagyad az agyilag rokkantokat....
[ Szerkesztve ]
-
rapidsquirel
aktív tag
1 óra múlva érkezik hozzám az egyik, de inkább a Legjobb gyerekkori barátom. Asszonyt hazaküldtem addig az Édesanyjához, nem békétlenkedett. Lesz itt olyan evészet, ivászat, poénkodás, lövészet, amilyet Europa még nem látott. Itt figyel a pácolt Kolozsvári, sütni való Kolbász, miegymás.. Eszméletlen randalírozás lesz. Nekem ez a "buli".. [link]
[ Szerkesztve ]
-
cskj1
tag
Az nem rossz engem tanulo koromban reszelo zsirert kuldtek el a varos masim vegebe hetekig rohogtek rajtam
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #47038 üzenetére
Nem.
A másik részlete a zsetonomnak a két hetes meló után jön meg..S azt még elkell végezni.
Majd azután lesz belőle valami. Attól függ hogyan fogok felkelni s elgurul e a gyógyszerem,hogy na akkor most hangfal.Lehet hogy nyáron elmegyek kirándulni inkább a spórolt pénzből.Azon is elgondolkodtam.Egyenlőre sokmindenen gondolkodom de a hangszorón nagyon vacilálok.De ha nyáron eltudok menni kirándulni akkor nem kérdés hogy inkább kirándulni megyek.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Kutya_7
tag
Vmi gyümölcsös képeket kérek, mert én 22-ig melózok...
Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #46981 üzenetére
Terheléspróba.
minden hídnak van ilyen pillanata
még 2 délután a main kívül
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #47044 üzenetére
Macisajt: Igaz, de akkor is durva
Incredible adventures of van helsing 2 végigtolva
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest