- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
FaCCba...mielott a budra mentek, ellenorizetek hogy van WC papirusz vagy nem. Eleg ciki hogy a kollega dobalja be...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
szép napot uraim
@Elvtársúr:
Megkérdezhetem h. mivel kúrálod magad? Én egyre xarabbul vagyok, és gyakorlatilag már beszélni se birok, annyira gatya a torkom"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Kellene valamit ebedelni.......hamburger vagy valami olasz? Ezek kozul valaszthatok..
-
MiklosSaS
nagyúr
Akkor marad az olasz....valami jobb kaja....kebabos ma nem dolgozik...a hal mar a nyakamon jon ki.....jo lesz az olasz is.....mexikoi volna meg alternativa....de akkor karomkodni fogok amikor budira megyek
-
MiklosSaS
nagyúr
Boldog aprilis 1-et a macskanak....tudja miert
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Shokkolo #46002 üzenetére
uhh az igen, dokinál voltál?
mert én voltam a hétvégén az ügyeleten és ott írtak fel adntibiotikumot, mert erre az arcüreggyuszira már kellett...
ha nem voltál, szerintem menj el a dokihoz mindenképp"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #46014 üzenetére
nah az az ami necces
nem tudok elszakadni a munkától, és mire végzek doki már nincs.
az ügyelet meg... az az amit szeretek messzire lekerülni. bár ha így marad akkor lehet igazad van, és nem marad más választásom"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Shokkolo #46015 üzenetére
pedig ha nem javulsz akkor mindenképp menni kell a dokihoz....
én is úgy vagyok vele, csak akkor megyek dokihoz ha visznek, de a múlt hétvégén már nem bírtam tovább, menni kellett, nincs mese
neked is jobbulást kívánok akkor
és aki ma született, azon Tagnak boldog szülinapot...
bár most hogy a bolondok hónapja van, nekem is közeledik a szülcsinapcsim"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #46017 üzenetére
Boldog szulinapot!
@macska: majd te leirod. En meg mindig rohogok! Troolloolloo
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #46017 üzenetére
Ma született?
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #46018 üzenetére
a noti, teló az OK, a konnektor se nagy gond, normál használattal 5-6 órát bír a lapos, de mobilnet az smafu. sajnos az nincs
így egyezményes alapon "home office", hogy legalább itthon kúráljam magam amennyire tudom.
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #46028 üzenetére
Dehat ma van aprilis 1, nem?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #46029 üzenetére
de ma van a bolondok napja, de azt mondtam hogy a bolondok hónapjában születem
de ezek után már nem is merem megmondani melyik nap van a születésnapot, mit kapnék én azon a napon[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
xatos3
senior tag
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #46037 üzenetére
-
caindwan
aktív tag
válasz MiklosSaS #46007 üzenetére
De olvasva
(#46024) SzentSárkány: Nálunk működik Nem tudom, hogy mindegyik orvosnál-e, biztos, hogy nem , de tudok olyat aki igen. Most is épp itt van a szomszédban
(#46031) xatos3 : Viszont minden jókat az együtt ünneplőknek Amúgy boldog wc-k napját.
Más: Twitteren indult egy mozgalom a #FreeTheNipple. Nézzétek meg és véleményeket kérek Szerintem elég érdekes ötlet
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #46028 üzenetére
Persze hogy nem ápr. 1 a szülinapod... olyan bolond vagy, h erről is lecsúsztál...
85 hsz-t átfutottam, ennyi mára elég is volt.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest