- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #33997 üzenetére
OK, csak megláttam, gondoltam egyel több cím nem árthat, ha megvan. De akkor már ismered,
Gyerekek, jól beleszoptam magam a vízbe, lassan tényleg egy i7 ára hűti az FX-et... bakker ha szépet is akarok, nem taknyolást, akkor bizony csak a csatik olyan 30-40k Ft... basszus.
Mindegy, régi vágyam volt. Mire elkészül, addigra jönnek úgyis a kicsi, hűvös vasak Legalább eladhatatlan lesz.Ha vki most kezdene vizezni, 8-as csőhöz van egy halom cuccom. Töredék áron, vagy kevesebbért.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #34002 üzenetére
Mindenkepen megeri eljatszadozni egy olcsobb vizecskevel. Az ilyen jatek szarok (h100/H100i) utan nagyon komoly meglepetesben volt szerencsem.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #34002 üzenetére
Csak csatlakozóim vannak, más nincs. De egy valamirevaló radi 10-12 k, nemrég volt fent olcsón brutál radi 16 k-ért, de ki kell fogni. Szivattyú 7-8 k, blokkok meg 10-25k között. Csatik meg igényességtől függőn olyan 5-10 k ehhez, cső is 4 k körül. És ez csak a proci vizezés, "entry level". A hónap elején vettem kuplungos csatikat, kényelmesebb vee a rendszer, 12 k. Most 1 blokk, pár csati hozzá... 7k és kell még egy VRM blokk, 5-8 k lesz. De jól néz ki, csak színben beteg: réz blokkok, fekete csatik és ezüst cső...
Egybe kitet kell venni, az olcsóbb, utána is bővíthető.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #34004 üzenetére
az igen, ennyiből jönne ki egy ilyen egyedi viz ami nem játék vagy egybe víz?
akkor lehet nem is kell nekem, mert ennyit nekem nem érne, no meg gondolom ehhez sem árt érteni, mert nem akarok akváriumot csinálni a gépemből
nem is gondoltam volna hogy ennyibe kerül egy igényes egyedi épített vízhűtésmiklosss2012: értelek, anno ti beszéltetek le a játékvízről és úgy gondolom akkor jól is tettem hogy abban is hallgattam rátok, amúgy nézegettem teszteket és ezek az egyben vizek nem igazán hatékonyak...
szinte egy jobb léghűtő is tudja azon hőfokokat mint azok a h100-h110-ersek...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #34005 üzenetére
Ventiket nem is írtam...
Amúgy kb. ilyesmit érdemes már: Phobya Pure Performance Kit 240LT €149.99Itt nézelődj ha a főoldal tölt be, akkor át kell állítani a nyelvet angolra (jobb oldalt zászlóra klatty.)
Sassnak meg ez [link]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #34010 üzenetére
Nem szeretem az FC-okat, nincs kedvem kecskeket nyuzni meg viragot szedni.
Elteszem magamat holnapra, jo ejt nektek!
-
Balathruin
veterán
Megy tönkre a lapom...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #34012 üzenetére
Sajnalom!
Meg csak annyit hogy fel kilo jo minosegu feher kenyer dragabb mint egy gyors fagyasztott Dr. Oetker pizza. Anglia!
Na most komolyan fekszem le!
-
Balathruin
veterán
válasz MiklosSaS #34013 üzenetére
CPU hőszenzor kuka -> ventivezérlés kuka
SATA vezérlő még mindig dilis, akkor is ha defaulton indul a BIOS....
Ha már default, akkor a kezdetek óta van egy szép hiba, hogy a secure boot (vagy miafene) utáni gyári értékes indulásnál visszamentem a beállításaim nem áll le a lap -> nem menti el rendesenAMD driver nem települ, nem érzékeli a hardvert. Remélem ez is a lap miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, ma van a választó nap és hamarosan nyerni fog a jó
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Lacielvtárs #34005 üzenetére
A h100 nem éri meg, a h110 már más kategória. Nálam simán jobb mint a légek. Nekem megérte hogy a vga-nak is van helye szellözni, nincs mellette pár mm-re egy forró alutömb.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Malibutomi #34016 üzenetére
hát igen, mondjuk így nézve, igazad van hogy a meleg levegő aktívan kijön a házból és nem benne kering mire a házventik kiszívják a meleg levegőt...
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #34011 üzenetére
Jah, annál én is ledobtam a láncot. A blood dragon már jobb, kicsit rajzfilmes, de jó. Modjuk nem mertem hardon kezdeni, mert FC3 úgy kemény volt, örökké jöttek. Elkezdtem med-en a BD-t és ez meg így túl könnyű, csak a sárkányokkal vagy ammoval lehet beszívni. Mondjuk tácsöveshez megvan a robbanó skuló, most már könnyű. Meg minden a zajra megy, kidobsz pár csalit, odamegy mindenki, gránátok, kész.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #34015 üzenetére
Jo reggelt! A harc vege meg messsszze van!
Na legyetek jok, rohanok!
-
MrM94
addikt
Drága Uram hallgasd meg fohászom,mert olyan vagyok mint a mosott szar,és szarból várat kell ma épitened!
Hányszor megfogadtam már,hogy hétközbe nem.megyek el szorazkozni...
De a szegediek jól nyomták...Katapultdj volt a sztarvendeg azt mondom nemaradjak már ki a jóból...végülis egyetemista vagyok nem?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Malibutomi
nagyúr
Tényleg war thunderezni nem akarnátok? Ingyenes, kicsi a gépigénye, van tank és repülös része, el lehet majomkodni benne.
-
ViZion
félisten
Itthon keressek cégeket, akiknek kellene vágás...
FaCCé' kellett 3 csőlézert venni, síklézerünk meg régi már? Kit keressek? Itthon nincs egy szájbaqrt adatbázis a cégekről, sokan feketén tolják, nincsenek neten, etc... Meg az itteni kis cégeket megtalálni, se weblap se semmi... érdekes lesz.
[ Módosította: Qru ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #34024 üzenetére
az igen
nálunk mondjuk szoktak lézerrel vágatni anyagokat, de tuti nem csőlézer kell, hanem sima táblás lemezeket vágása lézerrel.
eddig egy kecskeméti céggel vágattunk, vagyis vágatunk...
de ha nektek jobb az ajánlatotok, akkor beajánlhatom a cégünknek a ti szolgálgatásaitok, ha gondolod, hátha"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
Találni nem fogok, van már bő 200 céges listánk, minden nagynak vagy dolgoztunk, vagy van csőlézere. A KKV-kat meg szinte lehetetlen neten levadászni, nincs honlapjuk, nincsen rendes adatbázis sem. Másrészt mittomén fém bútor gyártót nem fogunk találni, ők találhatnak meg minket... de nem értik, sebaj.
-
dragonfx
veterán
ex geforce FX tulajként hozzá lehet szólni....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #34033 üzenetére
Igen, ez a PH! Legjobb topikja!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #34034 üzenetére
itt nincsenek tabuk...
van itt tuning, antituning alvin és a mókusok, ormányok, kormányok, internetadó, kék és narancssárga, Optumisz fővezér, vannak macskák és cicák, no meg korán kelő kakas, de itt van köztünk a lényeg, egy Büszke, délceg Sass, de itt megtalálható a kommunizmus utolsó követe is és persze megvan köztünk miszterek és Mesterek, no meg Lovagok és Lovaginák, és persze nénik a maguk domborúikkal és örömvölgyeikkel, vannak itt szarvas lényeg, és szarvatlanok is (aki kimaradt, bocsi)
tehát aki és ami számít, itt vanui: jah és van itt rengeted Celeb is
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #34035 üzenetére
Magyarul ez homár sas
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #34035 üzenetére
Sokaig tartott mig elgondoltad?
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #34031 üzenetére
Nekem meg 9500 meg 5200
Dragonfx:üdv a topikban![ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
JAJAJAJAJAJAJ JAJJ VGA csere nektek való téma !!!
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
törölt tag
-
CJ4567
nagyúr
SMOKE WEED EVERY DAY.
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre hazaertem en is......egy ket honapos hullaban tobb az eletkedv mint most bennem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest