Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
de, egy egyszeri összeget megérne természetesen, de ha jól sejtem legalább negyedéves szinten bele kell nyomni egy full játék árát, hogy szinten maradjon a paklid, és ilyesmire nem vagyok hajlandó, tehát inkább az alapjáték megvételétől is elállok.
Egy évig kb lineage2 függő voltam, de sikerült feleszmélni belőle, és ez is olyannak tűnik amire nagyon rálehet kattani, arra pedig semmi szükségem, és ebben csak segíteni fog az a tény, hogy nem lehet még csak közepesen jó se free lapokkal

Azért ingame szívesen vennélek fel titeket friendnek, JoeYi néven tolom (meglepő)
-
JoeYi
őstag
válasz
engineeeer
üzenetére
ahha, tehát az ultra-rare lapokkal szemben semmi esély
-
JoeYi
őstag
két napja játszogatok a free változattal, és nagyon tetszik. Miben maradok alul a fizetőshöz képest? Pl egy szint után már sansztalan leszek, emrt mindenkinek izmosabb deckjei lesznek mint nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Tárhely szolgáltató választás
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest