- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
ok akkor ma én hétvégétől 10napig edz táborban vagyok, ha lehet ne huz el nagyon PvE-ben nekem 2vEben a standardok megvannak az adv-al várj meg
engineer: jam ,csak a powerre megyek akkor ugye kevés egységből kell gazdálkodni az elején az a kritikus meg az orbokat akkor lenyulják
nehéz ügy
de abbol származik valami hátrányom ha rankeden játszom? mert ott legalább kapok tokent
-
ChromeX
addikt
ez poén volt a gold vagonos pályát nyomtam adv-on 2sszer nem ment m3.ra na mondom most má töbször nem szarom el, tier2es lényekkel vittem végig 2 vagont, és nagyon offenziven játszotttam eléjük kerültem mielött támadni tudtak volna egy main sereggel szétzutam az állásaikat, közbe egy kissebbel supportoltam a 3. vagont és beért most azt akartam amugy hogy a 4. orbot is mert eddig nem tudtam hol van megnéztem elötte egy replyat hogy tudjam hol van most el is foglaltam de egy t4es lény sem kellet, ki érti ezt?
fura a paklim, amugy nagy jo ki kihívások vannak a gameben. nehéz de tetszik.
van már accod?
megnéztem a guideokat köszi remélem segíit majd valamelyik
-
ChromeX
addikt
okés igaz, megis rendelem csak egy valami azért furaitt azt irja hogy a pont meg a 8pack is
viszont a képen a borító hátulján meg ugy van hogy 2000pont, equivalent to 8 twil pack, ami mintha azt jelentené, hogy csak a 2000pont ami 8packal egyenlő azt nem értem igazánlehet az 576nál elfordítottak valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest