Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz OnSeT #6437 üzenetére

életemben nem használtam a deepcoil nem tudom, de pl a Satanael simán jó t4-re.

A badit az erős lesz csak a fire vonalas lapok a drágák az a baj.
    pl tortugun meg bloodhorn nagyon olcsó, de pl mines vagy sunderer az már elég drága.

bandit lapok is olcsók.
    ez után a frissítés után érdemes lenne abból is majd egyszer bevásárolni:D

a grigori akkor is szar,nekem eggyáltalán nem tetszik.
    a Soulhunter sokkal jobb, a mien képessége az területet sebez a grigori meg hiába tud elpárologtatni 1 ellenfelet,hiába van sok életet akkor is gyengét sebez.
    a dezinterálós képességét pvp-n kívül nincs is értelme használni.

bandit vonal nekem a bloodhorn miatt nem tetszik sztem az sem vmi jó lap.
    lost vonalon sokkal jobb t4-van.
    a bloodhorn nekem a bétába nem jött be annyira, persze erős de nem az igazi.
    a warlord+spirit ship aláz t4-en:D
    másik a fire t4.
    oda csak a fire worm meg a magma fined van a fire wormot már egyzser próbáltam a bétába hát az nem a legjobb, a magma fiend sztem nem oan rossz bár még nem próbáltam.
    bár ezek nem olyan drágák szóval nem lenne vészes
    a tortugun na az faxa bár az a lap kockázatosabb mint bármelyik shadow lap:D
    a lostal is egy a baj h oda nem tudom a satanaelt használni.

t4 pure shadowra kellene már egy ütőképes egység én igazából legfőképp azt várom majd a következő kiadásban...XD

a bandit t3-ig jobban vonz mert ott vannak kis egységek, a lost most h a launcher 70 poweres lett már nem annyira jó, eddig pve-ben azé szerettem mert hamar letutam őket hozni és erősek voltak.
    shadeken nincs charge ezért én 3-nál többet nem igen tudtam lehívni de a szétosztás miatt nem szeretem őket a dancer a legjobb lost t2-őn:D
    azt szeretem haználni.
    a Wanderer is azé nem használom mert felesleges 100 power még ha a harvival tudnám akkor t2-őn megérné de így nem.

ezzel szemben a bandit deckbe t3-on ott a gunner ami nekem az eggyik kedvencem+corsair ami a képessége miatt tetszik nekem csak.
    meg mostmár a soulhunter is. :P

Új hozzászólás Aktív témák