- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
És biztos vagy benne, hogy nincs wallhack-je?
Tegnap egy osztagban voltam vele és leszületés előtt dirkt őt figyeltem: elúszott az ellen szigetének sarkáig, ott egy ő által nem láthatott emberre mandinerből gránátot dobott, majd nagy magabiztosan, tudva, hogy se mögötte, se ott nincs senki, nekiállt beúszni egy zátonyra, ott lelőtt egy halom embert, akit alig láttam a nézetéből, majd meghalt.
Egyébként, meg a killcamot is sasoljuk és sokszor határozottan "rángatózik", ide-oda hírtelen irányt váltva, fal mögött.
Nem mondom, hogy 100%, hogy csaló, de jó nagy sanszot adok neki.
A bant meg maximálisan támogatom.TS: tegnap 5 percig sípot a fülembe a bí-bó-bíbó, mert képtelen volt a ts-en lévő emberek közül bárki is ráméledve megjavítani a Bradleyt, komolyan már azt vártam, mikor döglök meg már végre(addig vagy 15 embert azért elkaptem vele), és mire hatott a nagy könyörgés, addigra pont kinyírtak.
Persze ezt a dolgot csak az hallhatta, aki fent volt teamspeakon, az írogató ellenoldal nem. -
madgie
titán
Fura ez a dolog, mert tényleg nem megoldás a végleges ban, másrészt viszont ez nem egy Pro szerver, ide főleg magamfajta kocaamatőrök járnak, nem olyan reflexekkel, amivel a NASA-hoz is be lehetne csont nélkül jutni (jó, persze vannak itt is különbségek, egy Target78 vagy Peero rendszerint körepipil engem, mire felfogom, hol vannak). Ilyen környezetben kicsit irritálóan hat egy Hitman-féle csodarambó.
Jó, tudom, ő sincs könnyű helyzetben, a legtöbb szerver szvsz élből kivágja a jó statja miatt, chatgyanú címén.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Burnout Paradise
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest