Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
leginkább olvasom , neha írok , de az úgysem változtatja/javítja + a játékot!

#11663vg: kb rohadtúl nem ebben még a felszállás sem megy nem a repülés....pedig minden részben elfogadhatóan repültem , itt alapból szar beállítások vannak rá csak tudnám mi a f@sznak állítanak el valamit ami működött az előző részekben???
-
bul07
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nem
Minden résznél az első fél év volt pörgős, aztán már csak ha megjelent valami tartalom.
De olyan hogy első pár hónapban olyan nap hogy egy két hozzászólás, na olyan nem volt egy résznél se(jó persze ha valaki nekifekszik biztos találna egy napot valamelyik résznél az elején csakhogy meghazudtoljon
)És értve ez alatt a negatív dolgok említését is, mert aki veszi a fáradságot hogy akár negatívat is írjon az azt jelenti hogy érdekli a játék, ha már annyira se érdekli a játékosokat a játék hogy a hibák miatt se panaszkodjanak az már régen nagyon rossz.
Én inkább olvasok akár rosszat is minthogy elnémuljon ez a fórum.
Aki meg nem tudja feldolgozni hogy semmi nem lehet tökéletes, az nem is tudom

(semmi az ég világon nem lehet tökéletes) -
kill_switch
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Én nem vagyok hiper szuper játékos, én mindig is ezt írtam magamról.
Ott már baj van ha valaki magáról azt hiszi.

De ettől még jól látom a hiányosságokat és hibákat. Amik nem függnek azzal össze hogy nekem mennyi fps-em van.
Persze ha akadást szidnám akkor oké, de nem ilyen hibákat szoktam írni.
Tegnap például a menüben nem tudtam elindítani játékot mert a Multira hiába kattintottam nem csinált semmit.
Biztos a menüben lévő bugok is a fps miatt vannak.#11636 abridabri
#11637 ADAM1337Ha jól tudom konzolokon sincs több FPS, jó persze elméletileg lehet 120FPS, de az mondjuk a felbontás csökkentésével jár és 4K-s tévén játszhat 1080P felbontással.
De ehez nem értek. -
Hedon
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Én annyira elégedett vagyok, hogy most megyek vissza 2042-re, viszont lelkes is vagyok, mert a játék szerintem nagyon hamar nagyszerű lesz. Így biztosan nem maradhat. Fárasztó, zavaró, idegen, hangulattalan, semmi köze a BF sorozathoz. Jelenleg nem köt le.
Nagyon várom a változtatásokat! -
Def26
félisten
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nekem kicsit fura egy nap után. Tényleg nem tudom mitől lehet, de bétában ugyanez volt. Én szinte maponként változóan hol esek kelek, hol kurva jó vagyok (nem botos mapok). Néha olyan mintha a fegyver 3-4 találatból szedi az ellenséget, néha meg másfél tár kell valakibe (ugyanaz a fegyver). Nem jövök rá mi lehet a bibi, mindig hasonló a taktikám, zárt vagy nyitott pályáktól függ.
Mivel én ps5 -ön tolom, és crossplay off -on van, arra gondolok, hogy lehet összekeveredek egeres játékossal (ugye ps -en natívban lehet használni bf6 -al) és ezért kenik el sokan a kontrolleres számat.
A másik, hogy a földi járművek sztem nagyon gyengék. Anti Air járműveknek szinte semmi értelme, egy egy Jet simán lelőhetetlen, sztem azokat nerfelni kéne.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Köszönőviszonyban sincs a két játék. Pár óra BF6 után akkora uninstallt nyomtam a 2042-re, hogy még a Holdról is látszott szerintem.
Igen, erre vártunk.
Az infantry orientált, kisebb mapoktól viszont kezdek én is megcsömörleni egy ici-picit, ezeken esek-kelek egyelőre, spawnolsz, és már minden irányból lőnek.
A nagyobb mapokon csap meg igazán a Battlefeeling, pl. az Operation Firestorm ahogy mindig, úgy most is rohadt jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Brave
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
FollowTheORI
IntelKiller7