- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- Két Redmi 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerk
tag
Hali
Kéne egy kis help.Amióta újraraktam a gépet képtelen vagyok elindítani a játékot.Első telepítés után folyamatosan could not join server a második után pedig pálya töltést nem fejezi be (soha csak loadingol) vagy pedig összeomlik.Milyen illesztőprogik kellenek vagy mivel lehet megoldani?Nem hiszem el hogy semmi ellenőrzést nem futtat le ez a hasmenéses bikahányás telepítés után.
Üdv
Tigerk -
tigerk
tag
válasz ToxLee #23312 üzenetére
hd7770-el se megy haveromnál jól....(fx4350 mellett).Ha highon szeretnél játszani:
-minimum 4 mag (inteleknél i5 vagy i7 lga 1150/1155(50k-100k),amdnél bulldozerek min(50k))
-7870-es(r9 270 asszem) kaliberű kártya bár a highot ez se foga bírni multiba vissza kell venni mediumra(50-70k)
-8gb ram 1333mhz min(22k)
-plus alaplap és táp ami eteti ezeket a monstrumokat....(alaplap kb 25-30k táp 20k)
-Hűtő amivel nem forr fel a prockó(10-15k)
Szóval 100k igen felejtős.
Üdv
Tigerk[ Szerkesztve ]
-
tigerk
tag
Istenem miért nem noshar canals?Komolyan mondom nincs egy normális tdm pálya az egész játékban.Bf3-ban mekkora jóság volt ha berohantál a konténerek közé egy 870mcs-vel vagy Usas 12-vel vagy Saiga-val.De bf4ben egyáltalán nincs shotgun-friendly pálya......Remélem a többi dlcben lesz valami canals féleség.
Üdv
Tigerk -
tigerk
tag
Sőt a dogtageket sem adta meg.......
-
tigerk
tag
Hali
Lenne egy kis problémám.Végigvittem 3xszor a játék utolsó pályáját hogy megkapjam mind a három fegyvert DE az assigmenteket nem adta meg a battlelogon pedig a játékban kiírta hogy megkaptam és persze a fegyvereket se kaptam meg, viszont a dogtageket igen (hannah,irish,pakowski).Ilyenkor mi van?Egyszerre nem lehet meg a 3 fegyver vagy mi mert csak a p90 van meg.(hannah ment elsőre)
Üdv
Tigerk[ Szerkesztve ]
-
tigerk
tag
válasz ScomComputer #20763 üzenetére
Hali
Nem változott és nem javítottak semmit csak egy dlc-nek alapoztak. -
tigerk
tag
Hali
Hát nem tudom mindenki mondja hogy így szar meg úgy szar de én ebből nem sok mindent veszek észre.....Az tény hogy 3 pályát tudsz játszani egy szerveren és crash de nekem még egyetlenegyszer sem omlott össze játék közben.(nincs pontvesztés).És igen vannak kisebb bugok például a pálya textúra villog a kövek széleinél sniper scopeban, meg néha elkeveri a textúrákat(1xszer fordult elő) stb.De nálam legalább is nem volt se memory leak probléma se semmi vagy nem vettem észre igaz az esőt nem bírja a flood zone-on de nem is igazán csodálkozom(gépem a profilomon).És igen nem igazán törik magukat össze hogy fixeljenek mert nem mindenkinek olyan amilyen(pl nálam).A letöltési sebességen való felháborodás meg abszolút gyerekes poén csak gondolj bele milyen sávszél kéne hogy mindenkinél maxszal jöjjön le.Bár lehet hogyha a borosta másik oldalán állnék más lenne a véleményem.
Üdv
Tigerk -
tigerk
tag
Hali
Logitech g300 rágcsálóm van és ha jól értem a logitech gaming softwer miatt bannolgat a punkbuster?Ez akkor is megtörténhet:
-Ha a program uninstallálva van?
-Ha a programban nincs semmilyen gomb beprogramozva (csak pl más játékokhoz)
Mert most én is eléggé nem merek játszani a vélemények alapján.
Üdv
Tigerk
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!