Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
k.soma #11751 üzenetére
Bétában van kettő "perk" amit használhatsz, az első a defensive képességeket erősíti, míg a második az offensiveket. Amennyiben van egy jó leader a csapatban és folyamatosan osztogatja a parancsokat, egyelőre még elég kevés az ilyen. Akkor a perked hip-hop "feltöltődik" . Figyelni kell arra, hogy ha fel van töltve és te maradtál csak életben akkor bújj egy kicsit, ez szerintem nagyon jó újítás,bár biztos vannak/lesznek olyanok a játékban akik xarnak rá. Sajnos a "mark the alpha" voip-s beszólások sem segítenek néhány embernél. Szóval egy a lényeg, hogy ha szereztél ilyen "feltöltsét" akkor figyelj oda, ha már te vagy az utolsó ember a csapatban. Persze squad wipe bármikor előfordulhat.
Ugye alapból 4 kis ikonod van, ahogy teljesítesz úgy növekszik alatta a zöld csík, amelyiket eléred az lesz az aktív. S, igen, ha mind a 4 szépen világot akkor bizony mind aktív.
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #11745 üzenetére
Lol X.x
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #11742 üzenetére
Az is egy megoldás! :]
De mazochistáknak ajánlom még a Domination pályán található shotit!
-
lofagi
addikt
Nos, elkezdtem nézni a videódat, de sajnos arra a döntésre jutottam, hogy ez bizony így elég nehézkes lehet. Ugyanis hol van az egér a finom mozgásokhoz? Véleményem szerint Bill+Egér a lehető legjobb megoldás a helizéshez,ill a jetezéshez is majd, ebben a játékban legalábbis. Próbáltam már box kontrollert, joyt, de egyikkel sem volt annyira jó, minta a bill+egér kombináció. Bár gondolom, te ezzel a beállításokkal tolod a gamet, de biztos vannak akik kezdők a helizésben. Szerintem nekik nem ezt kéne megtanulni.
Fejből nem tudom a beállításaimat, de ha haza megyek és érdekel valaki akkor megosztom.
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #11613 üzenetére
AZTHAKURVA mekkora király lövés volt!
-
lofagi
addikt
válasz
Colos1 #11466 üzenetére
Lehet beparázott a Dice,h még mindig a közép kategóriás gépekből van több és potenciális vevőket buknak,ha nem megy a gépükön. Biztos vannak akik ezért fejlesztették gépet. Ide tartozom én is. Bf3-al is csak az után kezdtem el mikorra meg lett a jobb gép,szerencsére most pont fordítva tudtam ezt elérni.
-
lofagi
addikt
válasz
ForRedGlory #11318 üzenetére
jahogy SLI-ben oké...
-
lofagi
addikt
(#11309) pohár: Nem lehet, hogy ki kellene próbálnod a win8-at? A kép alapján ez még csak a 7 vagy tévedek?
-
lofagi
addikt
Azon agyaltam,hogy oké, hogy most mindenkit zavar, hogy sokan kempelnek a tetőkön, azokat kivéve persze akik csinálják.
De azért azt hozzá kell tenni, hogy lesz egy commanderünk is egy-egy pályán, aki szépen kipucolhatja őket nem? Jó biztos, nem akkora intenzitással küldheti majd az áldást, de egy-egy embernek biztos kellemetlen lesz, mikor a rakéta becsapódik az arcába! :]
-
lofagi
addikt
A supportnak lesz később C4-e? Mert számomra jelenleg nagyon hasztalan egy kaszt lett.
-
lofagi
addikt
Azért nemtom ki hogy van vele, de hogy helizni határozottan nehezebb lett az biztos... Bexarok,hogy szinte fel se tudok szállni, de már valamelyik háztetőről mér valami nyomorék...
-
lofagi
addikt
válasz
kriszpontaz #11164 üzenetére
Jaja az elég jó ötlet lenne, de mivel még liftet is rakta a kis camper ge..knek így kétlem,hogy ez a diceosokat annyira zavarná...
-
lofagi
addikt
Komolyan mondom úgy fel basz ez a játék... embereknek fogalmuk sincs, hogy hogy kell játszani... Komolyan mondom xanaxot kell bevennem, ha játszani akarok. Hihetetlen, hogy nem érdekel senkit se az,hogy parancsot osztogasson, se az, hogy védje a bombást vagy éppen támadja... szánalmas....
-
lofagi
addikt
Újabb patch töltődött le, kíváncsi vagyok.
-
lofagi
addikt
Esetleg azt valaki meg tudná nekem mondani,hogy észrevehető-e a változás win8 és win8.1 között?
-
lofagi
addikt
Szerintem ez csak neked új :] Egyébként, a sima conquest nagyon nincs most, a beta indításakor volt nagyon sok, de most nem igazán lehet találni, az okát nem tudom. :] Gondolom inkább azt akarják tesztelni a DICE-nál, hogy nagy pálya sok ember mennyire bírja az emberek gépe.
-
lofagi
addikt
válasz
Firkavadasz #10888 üzenetére
Ne haragudj már meg, de ha egy béta alapján te meg tudod állapítani, hogy milyen lesz a végleges játék akkor te nagyon profi lehetsz. A végső stádium egyike az,hogy optimalizálják a játékot. Nem emléxel pl amikor kiadták a BF3-at, kezdő mission, mikor a hídról védesz és egyre többen jönnek, majd jön 1-1 bmp és végül megérkeznek a Littlebird-ök, hogy megvédjenek téged? Agyadba hullottak a golyók, ezt sehol nem találtad meg a játékban, hiába raktad ultrára. Iszonyatosan jól nézett ki pedig. Bf4ben is biztos van még benne olyan, amit ki fognak venni, vagy épp bele fognak rakni, béta alapján lehúzni egy játékot szerintem felesleges. Ez nem olyan nyílt bétás teszt, mint mikor kiadnak egy f2p mmot, hogy nyomjad gyökér, aztán majd valaha lesz belőle teljes. Frostbite 2 motort is iszonyatosan jól lehetett skálázni, miért gondolod, hogy ezt nem lehet majd? A végére pedig tényleg nem tudok mit mondani, aki egy béta alapján mond végítéletet az meg is érdemli.
-
lofagi
addikt
Egy emblémát összedobtam, behozza nektek?
-
lofagi
addikt
válasz
Tirexi #10689 üzenetére
Azért ne haragudj már meg, sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy 170e ft-os kártya feküdjön a gépében. Persze, hogy sírnak az emberek, mert kijött egy új játék és nem megy a gépükön. Illetve nem úgy megy ahogy szerették volna. Könnyen írod ilyen configgal, hogy neked jól megy a gépeden. De ez triviális. Sőt az lenne csak furcsa, ha nálad se menne úgy. A nagy többség mikor kérdezi, hogy hogy megy a gépén nem olyan configra kíváncsi, amit lehet 2 év múlva se tudna összerakni. Ahogyan te se azt hajtogatod, hogy nem megy jól, hanem azt hogy jól megy, más ezzekkel az alkatrészekkel ugyan úgy nem arról sírna, hogy neki nem megy jól a gém.
-
lofagi
addikt
válasz
Rico45 #10470 üzenetére
A "de valaki tudna hasonlót csinálni" mi ha nem kérés? Nem neked címzem,de hihetetlen,h emberek meg sem próbálnak csinálni valamit, majd megcsinálja más...
Amúgy valaki találkozott már olyan problémával,h beragadt a deploy menübe? Mutatja,h bespawnoltam,de nem ugrik át fps nézetre. Mondjuk általában egy üres szerverre joinolva ezután megjavul.
-
lofagi
addikt
Jaja, mondjuk ez nem ártana, itt van pl ez a csávó, akkora kamu mint a ház, fogalmam sincs már, hogy mikor reportoltam, de szerintem velem együtt még jó páran és még mindig fent van, sőt most még online is a kis csíra. Amúgy készítettem róla egy kis videót is, ahol egyértelmű, hogy csal, de semmi, még mindig semmi....
-
lofagi
addikt
Jaj ugyan már, mit tudna csinálni? Kiötöl valamit, kiötölnek mást. Tiszta játékot akkor fogsz majd látni amikor elmész egy LAN-ra, ahol ott áll mögötted az Admin és folyamatosan felügyeli a csapatot. Bár amikor már felügyel akkor csak a tiszta játékot nézi, addigra már úgy is a teljesen makulátlan programnak kell fent lennie. Legalábbi még GODY Lanon így volt 1.6ban, ezer éve.
-
lofagi
addikt
Nekem valamiért a PREORDER jön be, pedig már 1-én tudtam vele játszani, azóta sajna meló volt, most tolnám egy kicsit, de nem tudom. Miért?
-
lofagi
addikt
válasz
gali777 #9264 üzenetére
Ahogy nézem neked azaz 1Gb rám a marin az a gyenge pont. Biztos,h nyernél fpseket. Véleményem szerint ha tudsz várni akkor megvárod az új ati kártyákat. én nem tudtam. Neked kell ezt már eldönteni. Amúgy nem sokára itt lesz az teljes játék, majd jön a mantle a gpukhoz,akkor kell teszteket bújni és dönteni. Lassan itt a karácsony. Mondjuk ha már te is a dolgozók sorait bővíted akkor ez mind1.
-
lofagi
addikt
A Heat Seeker ahogy elkezdi trackingelni a flare-t az nagyon állat!
-
lofagi
addikt
Jelenlegi configomon, a CPU 100%on ki van hajtva, majd megszakad szegény, jó 64 playeren mentem. A GPU 7950 pedig 50%on pöfögött, nagyon fasza.
-
lofagi
addikt
PLAY!!! :]
-
lofagi
addikt
Ahogy elnézem szépen jelölgetik az emberek magukat a térképen, már 26-an fent vannak Magyarországon, sajna csak 2-t látok valamiért.
-
lofagi
addikt
Amúgy itt van ForRedGlory ajánlata is, ami szintén nem elvetendő azoknak akik BF4+Premiumban gondolkoznak.
-
lofagi
addikt
Nos, írtam a PCGURU-nak, hogy megtudjuk mi a menete a dolognak:
Tisztelt PCGURU,
afelől szeretnék érdeklődni, hogy amennyiben megrendelem az előfizetést a
jelenlegi BF4+Premium lehetőséggel, mikor kaphatom a kezembe magát a
játékot? Mikor kerül postázásra a doboz? Tudomásom szerint maga a játék
megjelenése Európában Nov. 1-én várható. Ami ugye ünnepnap. Tehát akkor
leghamarabb 4-én kaparinthatom meg, vagy akár már Október 31-én? Vagy csak
4én kerül postázásra és a postán múlik, hogy mikor is kézbesítik.Előre is köszönöm a válaszukat, tisztelettel:
Gál György_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Tisztelt Gál György!
Mi október 31-én postára adjuk, ahol van szombati postázás, ott szombaton
meg fog érkezni, ahol nincs,ott hétfőn.Köszönettel:
+36-20-599-4697
elofizetes@skorpioprint.hu -
lofagi
addikt
Amúgy ez a PC Guru-s előfizetéses téma, dobozosan adja a játékot vagy pedig csak kiküld egy kódot?
-
lofagi
addikt
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem az rémlik, hogy olyan 20GB körüli volt a játék. Most a kiegészítőkkel együtt nekem 36Giga ~37. Mivel most azt írják, hogy 30+ GB a requirements így lehet hogy abból lesz a végére akár 50 is. Ha a 3-at vesszük alapul, ahol 20GB volt a requirements. Szerintem ebbe a 30+ -ba még nem számolták bele a kiegészítőket.
-
-
lofagi
addikt
arról lehet tudni valamit, hogy a 4ben lehet-e squadként joinolni? Elég xar, mikor 3an összejövünk és nem tudunk egy oldalon játszani. Tudom, hogy erre kéne a klán meg hasonlók, de ha nincs akkor... :]
-
lofagi
addikt
Amúgy nektek mi arról a véleményetek, hogy pusztán a megjelenés előtt 1 hónappal engedik a bétát? Elegendő ez az idő arra, hogy a bugokat visszaküldjük és javítsák? Vagy ennek a bétának egészen más okai vannak? Gondolok itt pusztán reklámra vagy valami mézesmadzagnak. Az én véleményem az, hogy ha igazán számítana a mi meglátásunk, észrevételünk a játékkal akkor a béta és a megjelenés között lenne 1 hónap "kieső" idő, ami alatt tudnák javítani amit kellene. Kétlem, hogy annyira tökéletes lenne a játék, hogy nem lehetne találni benne bugokat. Ti mit mondotok?
-
lofagi
addikt
válasz
SkyS1gn #3191 üzenetére
Én arra leszek majd kíváncsi, hogy mikor fogják nerfelni a csúsztatható c4et. Nah az viszont tényleg durván OP lesz, eddig legalább volt némi esélyed, hogy lelődd a kamikaze supportert, de ezek után? A másik oldalról pedig tetszik,hogy lesz ilyen, de a tankból kikandikálva annyira már nem.
-
lofagi
addikt
Remélem a 4-be beleteszik azt, hogy miután vége egy körnek még lehet chatelni, mert nekem hiányzik,hogy még utánna dumáljunk, de igazából az hiányzik,hogy lássam mit írtak még a végére. Vagy csak nekem tűnik el Bf3ban a meccs végén?
-
lofagi
addikt
a reklám nem azoknak szól nyilván akik már így is odáig vannak érte meg vissza, hanem azoknak akik még nem ismerik, mert biztos vannak ilyenek. A jó reklám elengedhetetlen egy jó stuff eladásához. Reklám nélkül fogalmad sincs, hogy egyáltalán létezik az a termék, most nem feltétlen a BF4re gondolok, hanem általában. A reklám kell, nem véletlen van a marketing.
-
lofagi
addikt
válasz
Laraxior #2257 üzenetére
PRE-Alpha, fentebb linkeltek egy videót LVLCaptől ott is elmondja,hogy azért mert még nem látod nem jelenti azt, hogy nem lesz benne.
Nagyon jó újítások vannak benne amik megkönnyítik a játékot, illetve olyan finom beállítások amik eddig nem voltak a BF3-ban. Néhányan érvelnek azzal,hogy nem változott eleget a grafika, ami szerintem nagy butaság, de ha tegyük fel mégsem lesz akkor nagy változás a multiban, mert singleben tuti, hogy lesz, még akkor is ott vannak ezek az újítások amikkel sokkal játszhatóbbá teszik a multit. Még több lehetőség, még több testre szabhatóság, még több különböző szituációt eredményez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robot fűnyírók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest