- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
bosi84
tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
(#378) bosi84
Ez a hozzászólásom a Battlefield 2 topocban
Októberben tettem fel a kérdést. Mit értesz ''rögtönön''?
Most viszont azt nem értem, hogy ahelyett, hogy ezen mérgelődtök, hogy van még 1 téma, miért nem segítetek inkább????
[Szerkesztve] -
bosi84
tag
Sziasztok!
A Battlefield 2 Topicban már feltettem a kérdést, de senki nem válaszolt, ezért próbálom így. Nos, az 1.3-ig nem volt semmi problémám, a játék szépen ment, de miután kijött az 1.4es patch, a térkép betöltése, és egy kis játék után elkezd töltögetni és lefagy, csak a reset segít. Újraindítás után a játék már a térkép betöltése előtt kifagy. Már számtalanszor újratelepítettem, és ugyanez a helyzet, kicsit enged játszani majd minden ugyanaz.
Az 1.41es patch sem segített. Használtam töredezettségmentesítőt, lekapcsoltam a háttérben futó programokat (NOD32, ZoneAlarm, DesktopX, WindowBlinds) De semmi.
Ha vki tud vmi megoldást, plz írjon
Köszi
Aktív témák
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest