- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
@rglaaf #10211 üzenetére
Nem tudom az Index miért erőlteti ezeket a játék teszteket, ez az ember össze-vissza ír mindenfélét
Többször leírja pl., hogy jó játék, majd azt is, hogy tulajdonképpen nagyon jó, meg azt, hogy igen, lényegében valószínűleg nem igazán lennének az emberek kíváncsiak egy teljesen valósághű játékra, de akkor is olyan kellett volna, ezért egy így nem jó. Majd a legvégén ezzel zár:
"Na, a Battlefield 1 azt is megmutatta, hogy ráadásul ahhoz sem elég jó, hogy valaki csak úgy, mindenféle tupírozás nélkül világsikert elérő játékot kalapáljon belőle." -ezt a világháborúra érti. Igen, ez a játék sem rendelkezik mély erkölcsi mondandóval és igen, nem valósághű, és nem, a Bf meg sem próbált Verdun lenni, de könyörgöm..ez egy Battlefield..tisztelt cikkíró mit vár ettől az igen nagy hagyományokkal rendelkező sorozattól, nem is értem
omg..
Lovas témához: a csónak torpedójával telibataláltam egy folyón átkelő lovast..de csak 80at sebzett...
-
prokxy
veterán
válasz
@rglaaf #10211 üzenetére
Biz! Ez alapján ne ítéld meg...ma is olyan fasza köröket mentünk, h beszarás. Fagi, EMS, Dave, Liq, zzola, LnB, meg még páran.
Voltunk du is, meg amióta lehet, este azóta, most is játszanék, engem beszippantott, de már leesik a fejem, úgyhogy majd holnap!Mi a terv, megveszed?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest