Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
-
Star/[GM]Ray
csendes tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Tegnap este teljesen korrekt-en ment a játék, most már szerverekre is be lehet jutni többnyire playert is talál, az idő múlásával kisebb problémákat újra észreveszek amit talán majd én is megemlítek a fejlesztőknek segítség képen, mint pl.: először nem tudtam miért olyan sötét néhány map, se brightness állítási lehetőség se semmi és rájöttem hogy változik az időjárás (legalábbis a fényviszonyok) besötétedik kivilágosodik, nah ezt pl hülyeségnek tartom :/ legalábbis itt.
Nektek is zavaró volt néha vagy csak az én monitorom ennyire szembetűnő ? :/
-
// Chaka //
tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Lehet, hogy sok war után kiderül, hogy sd-ben a nagy map kis része használatos csak. Vagy nem
Az ssd pedig szerintem addig kívánatos kifejezetten, amíg nehéz a szerverre rálelni és azon maradni. Ha csatlakozásonként és maponként csak egyszer kell betölteni, azt mindenki kibírja majd. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Milyen téren? Nem mindenkit belőni, de azért ha eltalálom, haljon is meg, ha én is meghalok ugyan annyiba.
Most voltam CoD 2, Rifle, DM szerver, 48-10. 1000+ órám volt CoD 2-ben, CoD 4-ben 400, MW2-ben 3000+. Igen, régebben nem volt életem

gabor222
Nem ész nélkül rohangálok, WW2, és régebbi CoD társai ezért se tetszenek.
-
-
Vanir
veterán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Átraktam SSD-re, instant tölt mindent. Attól még nevetséges, hogy 4x annyi ideig tölt, mint a PUBG, ami azért egy icipicit nagyobb mapokkal operál.

Amúgy a játékmenet egyelőre nagyon átjön, első competitiven sikerült egy 24bombot robbantani csipával, volt egy elég durva long range pisztoly +10-em is. Jó lesz ez.
Demo record van már berakva? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
A hitbox nekem is tetszik, nekem a mapok mérete rendben van.
Bár én cod1/2 után miután a cod4-be nem láttam fantáziát bfbc2 és bf szériával játszottam, az meg már túlzás kategória volt, így szerintem jó ez a méret, csak sok helyen át se kell menni túl sok kihasználatlan tér van itt-ott.
Nekem a sniper célkeresztje totál cod1-es, azt kicsit túl tolták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V2?
Ottan vannak a britek a piros sapijukkal. 

nyilván nem jet packes repülésre gondolok, hanem a fal mögül szolidan kiugrásra. azért csben nem lehet ilyet