Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de nem nagyon értek a JavaScript íráshoz, ezért egy kis segítség kellene! A következő parancsot szeretném kiadni minden IE8 böngésző megnyitásakor a vodafone.hu oldalnak, hogy ne legyen a felső részben a Javaslat a böngésző váltásra!
Találtam erre beágyazandó parancsot tehát a következő szöveggel, ami talán jó lenne script-ben is:
function disable_browser_upgrade_warning() {
remove_meta_box( 'dashboard_browser_nag', 'dashboard', 'normal' );
}
add_action( 'wp_dashboard_setup', 'disable_browser_upgrade_warning' );Ezt nem tudom, hogy kell megírni, hogy működjön is, mert ugye én a vodafone oldalát szerkeszteni nem tudom, ahova ezt be lehetne ágyazni... ezért kellene megoldás pl. Java script paranccsal! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest