- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de nem nagyon értek a JavaScript íráshoz, ezért egy kis segítség kellene! A következő parancsot szeretném kiadni minden IE8 böngésző megnyitásakor a vodafone.hu oldalnak, hogy ne legyen a felső részben a Javaslat a böngésző váltásra!

Találtam erre beágyazandó parancsot tehát a következő szöveggel, ami talán jó lenne script-ben is:
function disable_browser_upgrade_warning() {
remove_meta_box( 'dashboard_browser_nag', 'dashboard', 'normal' );
}
add_action( 'wp_dashboard_setup', 'disable_browser_upgrade_warning' );Ezt nem tudom, hogy kell megírni, hogy működjön is, mert ugye én a vodafone oldalát szerkeszteni nem tudom, ahova ezt be lehetne ágyazni... ezért kellene megoldás pl. Java script paranccsal! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest