- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Csontikka
üzenetére
igen, valami ilyesmire, olyan dolgot szeretnék gyakorlásképpen, hogy egy sajátos "commander"-t csinálok, amiben saját parancsok alapján hajtódnak végre a műveletek, egész szépen halad a "fejlesztés
" csak valahogy ezzel a résszel sehogy sem tudtam haladni, mert egyszerűen nem passzolt sehogy sem.
Bár elég hülye ötlet, de ha az embernek van szabadideje, akkor minden hülyeségre képes....
tehát lényegében hasonlóra gondoltam, de úgy szeretném megoldani, hogy egy "label"-en belül hajtódna ez végre, speciel valami ilyesmi, hogy ha megadom az adott parancsot, és mögé írom a szükséges könyvtár , esetleg fájl nevét, helyét, akkor végrehajtja azt a bizonyos "goto xyakármi", és a :xyakármi label tartalmazná azt, hogy hozza létre a kívánt objektumot...Egyébként köszönöm a segítséget, ha esetleg nem érthetően magyaráztam (van rá esély
), akkor ha gondolod, elküldhetem esetleg e-mail-ben ami eddig kész van belőle, a kódot nem szívesen írnám be, nem akarom, hogy kiröhögjenek.
.....

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ELADÓ Nvidia Geforce 9800 GX2 /dupla GPU .. nv SLi/ !!!
- Club 3D Radeon 9600XT 128MB 128 bit, AGP grafikus kártya
- Honor 200 pro
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" csak valahogy ezzel a résszel sehogy sem tudtam haladni, mert egyszerűen nem passzolt sehogy sem.
.....