- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
Figyusz sokaig en is micro atx-ben gondolkodtam es talaltam egy nagyon fasza lapot Biostar M7NCG nem NCD a g a vegere a beepitett vga-t jelenti valamelyik boltban lattam 15 korul van ,csakhogy azert mar rendes lapot is kapsz ,na mindegy nforce 2-es sima nem dualos ,de van vga kimenet +asszem tv kimenet is ja es persze kesobb fejlesztheted mert agp+2-3 pci -is van hozza.Vegul nekem jo volt egy sima ,mert volt helyem ,deha mindenkepp micro akkor ezt ajanlanam
-
ngabor2
nagyúr
Asszem megvan a lap+proci: MSI RS480M2, bele egy 3000+. Már csak kultúrált ház kellene hozzá. Lehetőleg lapos, amibe azért a 12 cm magas kártyák beleférnek (tévé, sat). Ha van benne valami táp, az se baj
Várom az ajánlatokat.
-
ngabor2
nagyúr
Ha már fanatikus vagyok, akkor ennek örömére egy UP. Szeretnék egy kicsi gépet összehozni, segítsetek.
-
ngabor2
nagyúr
Megpróbálom újraéleszteni a topikot.
A kérdés: hol lehet kapni mATX, vagy FlexATX lapokat? Leginkább Debrecen, vagy olyan cég érdekelne, ami házhozszállít. Árlistában se látom sehol, hogy kiírnák a lap méretét. Első körben SocketA-ra gondolok, ahoz van itthon egy elfekvő hűtőm, meg 128MB RAM-om.
Esetleg még ''normálisabb'' fekvő ATX-házat is keresnék a cucc részére. A lényeg a csendesség, 7x24-ben menne abban a szobában, ahol alszom. 1vinyó (Samsung) és 1 dvd-író lenne benne.
Ha a lapra tvout is van integrálva, az lenne a csúcs, mert akkor nem kellene videokártyát se venni.
Egy darabig gondolkodtam egy Epia MII 10000-ben, vagy 12000-ben, de kicsi a teljesítménye videót felvenni RT-ben. -
lol
senior tag
hmm ez nem csak alap, vagy én nézek vlmit csúnyán el? Bővebben: link -> itt is 66ezer körül írják az alapot, és a m*klandnál is ugyanennyi, ezért gondoltam hogy csak lap, ház nélkül...
-
én még nem láttam olyat hogy külön lehetett volna barebone lapot venni, pedig láttam már 1-2 árlistát..
szerintem ez csak ugy fogmenni ha megveszed a barebonetés kiszeded a lapot.. nem hiszem hogy lenne olyan valaki aki használtan eladna neked egy ilyen lapot a hát nélkül .. -
lol
senior tag
talán ez?: Bővebben: link
-
lol
senior tag
ilyenekre gondoltál? -> Bővebben: link
-
difit
tag
Hellósztok!
Az lenne a kérdésem hogy lehet e kapni Barbone alaplapot, és ha igen akkor hol, mert én még sehol se láttam!
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest