- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
Figyusz sokaig en is micro atx-ben gondolkodtam es talaltam egy nagyon fasza lapot Biostar M7NCG nem NCD a g a vegere a beepitett vga-t jelenti valamelyik boltban lattam 15 korul van ,csakhogy azert mar rendes lapot is kapsz ,na mindegy nforce 2-es sima nem dualos ,de van vga kimenet +asszem tv kimenet is ja es persze kesobb fejlesztheted mert agp+2-3 pci -is van hozza.Vegul nekem jo volt egy sima ,mert volt helyem ,deha mindenkepp micro akkor ezt ajanlanam
-
ngabor2
nagyúr
Asszem megvan a lap+proci: MSI RS480M2, bele egy 3000+. Már csak kultúrált ház kellene hozzá. Lehetőleg lapos, amibe azért a 12 cm magas kártyák beleférnek (tévé, sat). Ha van benne valami táp, az se baj
Várom az ajánlatokat.
-
ngabor2
nagyúr
Ha már fanatikus vagyok, akkor ennek örömére egy UP. Szeretnék egy kicsi gépet összehozni, segítsetek.
-
ngabor2
nagyúr
Megpróbálom újraéleszteni a topikot.
A kérdés: hol lehet kapni mATX, vagy FlexATX lapokat? Leginkább Debrecen, vagy olyan cég érdekelne, ami házhozszállít. Árlistában se látom sehol, hogy kiírnák a lap méretét. Első körben SocketA-ra gondolok, ahoz van itthon egy elfekvő hűtőm, meg 128MB RAM-om.
Esetleg még ''normálisabb'' fekvő ATX-házat is keresnék a cucc részére. A lényeg a csendesség, 7x24-ben menne abban a szobában, ahol alszom. 1vinyó (Samsung) és 1 dvd-író lenne benne.
Ha a lapra tvout is van integrálva, az lenne a csúcs, mert akkor nem kellene videokártyát se venni.
Egy darabig gondolkodtam egy Epia MII 10000-ben, vagy 12000-ben, de kicsi a teljesítménye videót felvenni RT-ben. -
lol
senior tag
hmm ez nem csak alap, vagy én nézek vlmit csúnyán el? Bővebben: link -> itt is 66ezer körül írják az alapot, és a m*klandnál is ugyanennyi, ezért gondoltam hogy csak lap, ház nélkül...
-
én még nem láttam olyat hogy külön lehetett volna barebone lapot venni, pedig láttam már 1-2 árlistát..
szerintem ez csak ugy fogmenni ha megveszed a barebonetés kiszeded a lapot.. nem hiszem hogy lenne olyan valaki aki használtan eladna neked egy ilyen lapot a hát nélkül .. -
lol
senior tag
talán ez?: Bővebben: link
-
lol
senior tag
ilyenekre gondoltál? -> Bővebben: link
-
difit
tag
Hellósztok!
Az lenne a kérdésem hogy lehet e kapni Barbone alaplapot, és ha igen akkor hol, mert én még sehol se láttam!
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest