Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitírjakide?
csendes tag
Az a baj, hogy nekem még nem is él a TN számom... Lehet hogy én is ilyen gyorsan meg fogom kapni, vagy esélytelen? Milyen értékben rendeltél te, ha szabad kérdeznem? Nem volt vámolás?
Bocsi, de még nagyon kezdő vagyok, és most rendeltem először nagyobb értékben külföldről, eddig csak 1-5$-os "vackokat" rendeltem ebayről. -
Mitírjakide?
csendes tag
Sziasztok!
25-én rendeltem 60$ értékben egy drónt Banggoodról. Kínából jön, holland postával. Hány nap lesz kb a kiszállítás? Mennyi az esélye hogy nem lesz megvámolva, azaz nem rakják rá a 27% ÁFÁ-t?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest