Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Én is kaptam tőlük tegnap egy SMS-t 05:46-kor, pedig amikor múltkor nekiállták spammolni (egymás után 3 is jött tőlük rövid idő alatt) utána küldtem nekik egy bazi nagy STOP sms-t bár szerintem hiába nem ért semmit se sajnos. Amúgy soha sehol nem állítottam be, hogy bármiféle sms értesítést / reklámot kérnék tőlük, szóval ezt amit csinálnak ez azért nincs így rendben, jó lenne ha valahogy le lehetne állítani aki nem szeretné, hogy sms-eket küldözgessenek neki.
-
Exelsior24
aktív tag
A 08.26-án délután rendelt kis csomagom, amit másnap 08.27-én adtak fel a mai napon már meg is érkezett. Mindössze 6-7 munkanap alatt, most se csalódtam a BG-ban. Ráadásul megint szuperül be volt csomagolva, hogy nehogy megsérüljön, és még egy törékeny árú matricát is ragasztottak rá, pedig nem igazán volt törékeny dolog, max a műanyag doboza a terméknek.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
titi1990 #6995 üzenetére
Akkor azt valószínűleg megállították a vele együtt érkezett többi csomaggal együtt, vám-osok leellenőrzik majd, hogy 22 Euró alatt van-e az értéke, ha igen vagy a közeli (pár euróval túllépheti akkor sincs gond) akkor semmi gond megy tovább postával hozzád, ha viszont azt állapítják meg, hogy jóval túllépi az értéke, akkor pedig kapod majd az értesítőt és áfá-t kell utána fizetned.
-
Exelsior24
aktív tag
Mai napon, a rendeléstől számítva napra pontosan a 60.-ik napon végre megérkezett az EDM (European Direct Mail-es) nagy értékű tréfamentes rendelésem. Már kezdtem feladni pedig a reményt, 06.03-án reggel rendeltem, és egészen 08.01-je estig semmi infó nem volt róla, aztán tegnap vettem észre, hogy hoppá felbukkant egy németországi GLS telephelyen, innentől kezdve viszont már villám sebességgel haladt felém, ma hajnalban már a GLS budapesti raktárában volt, tíz óra után nemsokkal pedig már hívott is a futár, hogy hozná a csomagomat, pedig Budapesttől 240 km-re lakom.
Nagyon jól be volt csomagolva, a termék saját dobozán kívül még egy kicsit nagyobb kartondobozba is bele volt téve, az pedig kétszer jól körbetekerve ilyen puha szivacsos átlátszó csomagolóanyaggal, de eddigi Banggod-os rendeléseim is mindig nagyon profin be voltak csomagolva, szóval ebben csillagos ötösök nálam.
A külső csomagolás pedig egy egyszerű fekete csomagoló zacsi volt amin kizárólag a német és a magyar GLS matricái láthatóak így valószínűleg ebbe már úgy csomagolták át valamerre.Amiért leírtam ezt a kis szösszenetet a lényeg, hogy aki régóta vár EDM-es csomagot ne adja fel, mert előbb utóbb csak sikerül valahol valamelyik országban bejuttatniuk egy GLS központba, onnantól kezdve pedig rekord gyorsasággal érkezik a csomag.
-
Exelsior24
aktív tag
Bakker még jó hogy megnéztem a topikban az új hozzászólásokat, holnap járt volna le a 60 nap, már rá voltam készülve a refund-ra, erre:
EDM-es rendlés alulról visszafelé kell nézni:
2018-08-01 23:30
Neuenstein, The parcel has left the GLS location.
2018-08-01 23:25
Neuenstein, The parcel has reached the GLS location and was sorted manually.
2018-08-01 23:25
Neuenstein, The parcel has reached the GLS location.
2018-07-31 21:50
Puurs, The parcel was handed over to GLS.
2018-06-03 11:40
Puurs, The parcel data was entered into the GLS system; the parcel was not yet handed over to GLS.Akkor ez hamarosan mégiscsak meg fog érkezni.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
vegyszer #6898 üzenetére
Nekem nagyon régi EDM-es rendelésem nincs még mindig sehol, Június 3-án rendeltem , és június 4-én adták fel, hamarosan lejár a 60 nap és valószínűleg fogok tolni rá egy refundot, mert rohadtul nincs már kedvem várogatni rá hónapokat. Soha többé EDM szállítási mód. Korábbi sima Regisztrált TN-es rendeléseim 2-3 hát alatt már nálam is voltak.
-
Exelsior24
aktív tag
Hát lehet hogy az ugyanaz mint az EDM, de hogy baromira nem volt ingyenes az is biztos, nálam speciel az volt a legdrágább opció.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
-szabi- #6857 üzenetére
Sokan vagyunk így a EDM-es csomagokkal, én is jóideje várom már, szerintem várj te is türelemmel, vagy nagyon feltorlódtak valahol a csomagok a nyári szabadságolások miatt, vagy pedig valami gond adódott valahol és most valamerre állnak a csomagok és kitudja mikor indulnak tovább.
De valaki írta is a múltkor, hogy a termékeknél el is tűnt ez a szállítási opció, szóval le is vették már az oldalról ideiglenesen, és emlékszem rá tavaly nyáron is ugyan ez volt kábé, akkor is hatalmas torlódások és több hetes hónapos csúszások.
-
Exelsior24
aktív tag
Hát azért közel sem 2-3 hét az, én speciel 1,5 hónapja várom és azóta még mindig nem érkezett meg a Belga GLS-hez, szóval jóval több lehet az. Ezzel az egésszel csak az a gondom, amire @haxy27 is próbált utalni, hogy pl nem a tréfamentes szállítás miatt választottam az EDM szállítást, hanem azért mert minél előbb meg szerettem volna kapni a rendelt terméket és az a szállítási mód volt a legdrágább és azt írta a leggyorsabbnak is 4-7 munkanapnak, szóval emiatt egy kicsit átverve érzem magam, de mindegy most már a lényeg, hogy valamikor végre érkezzen már meg a csomagom.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
vegyszer #6769 üzenetére
Nálam is működik rendesen, érdekes valakinél semmi baja, másoknál meg hibára fut.
Viszont a 06.03-án rendelt European Direct Mail-es csomagomról még mindig semmi infó, BG is csak annyit írt vissza a megkeresésemre, hogy várjak rá tovább hátha megérkezik, hát kösz már több mint egy hónapja várok...
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy BG-n ti milyen valutában szoktatok fizetni, mert én nálam eddig mindig USD $-re olt állítva, de néztem ma, hogy akár EURO € , vagy Forint HUF valutát is ki lehet választani, viszont például Euró-ra átváltok egy adott terméknél, vagy Forintra, akkor többre jön ki az ára, mintha USD-ben fizetnék, ahogyan eddig is szoktam.
A három különböző valutát Forintra átváltva, az USD ár a legkedvezőbb, az Euro-s kicsivel több, a BG-s Forint ár viszont jóval több mindkettőnél. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Markizmark #6675 üzenetére
Pont ma kaptam egy e-mailt tőlük hogy 5-8 munkanapot késik a csomagom
, mert elvileg pont ma 06.25.-e volt a várható megérkezési időpont. Azért ha már az ember kiperkálja a rakat pénzt a "European Direkt" szállításért azért nem ezt várná, a később rendelt sima regisztrált csomagjaim már mind megjöttek azóta.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Markizmark #6673 üzenetére
Az enyém is 612-vel kezdődő GLS és elvileg Belgiumból fog majd indulni, 2 és fél hete rendeltem, talán akkor lassan az enyém is megjelenik majd a rendszerben, mert nekem is még mindig "puurs"-os.
-
Exelsior24
aktív tag
Szia!
Abból, hogy úgy emlékszem ami csomagjaim esetleg futárral jöttek azoknál is volt a követési azonosítóban valami betű is, az elején vagy végén, és nem csak számjegyek. A futár céget azért kérdeztem mert az ilyen drágább szállítási módokról úgy olvastam, hogy ezeket futárcégek szállítják és nem a magyar posta.
Amúgy a 17track oldalt én is ismertem, bemásoltam már rá korábban de akkor nem adott ki rá semmit sem, csak felsorolt a kijelzőn 10-12 lehetséges szállító céget, de most is azt tette, csak most kiválasztottam utána közülük a GLS-t és akkor nekiállt az oldal újra keresni és bejött az az angol szöveg ami másoknak is, hogy megkapták az adatokat, de csomag még nem került átadásra számukra. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Markizmark #6641 üzenetére
Köszönöm a segítséget, valóban itt ugyan azt írja mint amit nálad is kiír, pedig már azt hittem ez a számsor csak valami kamu TN.
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
European Direct Mail szállítási móddal rendeltem, aki rendelt már ezzel a szállítási móddal meg tudná mondani kb mennyi idő amíg megérkezik? Kaptam hozzá egy 12 számjegyből álló tracking numbert, de fogalmam sincs ezt hol tudnám lekövetni, illetve melyik futárcég fogja majd hozni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest