Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
-
hentes555
senior tag
válasz
sambenez #7339 üzenetére
Ezt barátnőm adataival (de az én email címemmel) regisztráltam és fizettem ki, valamint van egy, ami az én adataimat tartalmazza, azzal is ugyanígy nem azt a kupont adta, amire rákattintottam. Ha most mondom neki, hogy legyen szíves ő a saját kezével csináljon egy felhasználót, akkor előrébb vagyunk?
-
hentes555
senior tag
Sikerült "lencsevégre" kapni a new user eventes átverést: Videó.
Aztán felvettem a kontaktot a 24/7 live chattel, hogy ez egy átverés ilyen formában és szeretném kérni azt a kupont, amire rákattintottam, ugyanis a szabályzatban sehol nem írják le, hogy nem azt a kupont kapja az ember, amire rákattint.
De ezekkel egyszerűen nem lehet érdemben beszélni, kérte a kuponkódot, elküldtem, erre fogja és elküldi a játékszabályzatot. Kérdeztem hogy ezzel mit kezdjek, elolvastam és pont ezt magyarázom, hogy itt nincs leírva, hogy random kupont kap az ember. Erre fogja magát és leírja a kupon részleteit, meg egy linket ami a pólóra mutat. Akkor írtam neki, hogy igen, pontosan ez a probléma, hogy erre jó a kuka, nem a Blitzwolf lámpára, amire kattintottam. Erre "sorry to hear that. Could you please try to click others for next time". Ismertettem vele, hogy az előbb küldte el a szabályzatot, amiben le van írva, hogy egy ember csak egy ilyen kupont kérhet, szóval hogyan is gondolja ezt pontosan? Válasz: ez ügyben keressem fel az emailes ügyfélszolgálatot.
Hát itt inkább feladtam, mivel az előző felhasználómmal próbáltam ugyanezzel az üggyel kapcsolatban emailben írni, de ott bármit mondtam, kérdeztem folyamatosan ennyit válaszoltak: Sorry about the inconvenience,the coupon code was changed by system automatically,we could not change coupon for you now.Hogy lehet az ilyenekkel bármit is megbeszélni? És ezzel lehet bárhova is fordulni, hogy ez átb*szás amit csinálnak?
-
hentes555
senior tag
Egy Mustool MT826 multiméter volt a nyeremény, nem kábel, ez 1000%, eredeti ára valami 60 dollár körül. Ezt én meg is értem, hogy nagy engedmény, csak akkor ne rakják bele az akcióba, és ne csapják be vele az embert, hogy nem azt adják. Esetemben nem volt 30 mp-en túl, mert nyomogattam már pár mp-el 12:00 előtt is, akkor semmi, de 12:00 után rögtön adta, 1-2 másodperc telt el kb.
-
hentes555
senior tag
Ez nem az én videóm, csak egy példát mutattam, hogy nála sem arra adtak kupont, amire rányomott.
Az én esetem az volt, amit leírtam, hogy a multiméter helyett kaptam egy Digoo led izzóra kupont, amit semmi másra nem fogadott el a rendszer, természetesen megpróbáltam a multiméterre is, sikertelenül.
-
hentes555
senior tag
Én is így értelmezem ezt, hogy random ad egy kupont a rendszer, csak hogy sehol nem említik ezt.
Appból csináltam, app only ajánlat volt, és a Digoo égővel volt egyszerre.
A kupont pedig próbáltam, de nem működött semmi másra, csak az izzóra.
Azt sajnos nem tudom, hogy bizonyítsam, hogy a multiméterre nyomtam, de én biztos vagyok benne, ez a bal felső, az égő meg a jobb alsó sarokban volt. Itt egy videó, ahol sikerült felvenni, hogy a rendszer nem azt adja, amire kattintott. Csak én nem vettem fel így sajnos
Írtam nekik megint a "sorry"-s email után, hogy most ez konkrétan átverés ilyen formában és erre tényleg ez a "best solution" hogy írnak annyit, hogy sorry? Leírtam, hogy reménykedtem benne, hogy ki tudunk találni egy közös megoldást, ezért még az izzóra sem használtam fel amit adott, bíztam bennük. Erre a válasz ennyi:
Dear Customer,
Thanks a lot for your Email.
The coupon code was changed by system automatically,we could not change coupon for you now.
Hope you could understand and thanks for your cooperation.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Regisztráltam barátnőmnek új felhasználóként a banggoodra, mert van egy ilyen akciójuk, hogy naponta van 4 termék, amiket 0.1$-os áron lehet megszerezni, adnak hozzá kupont, mindegyik termél alatt van egy "grab coupon" gomb, ami csak pár másodpercig kattintható és ha szerencséje van az embernek, akkor kap kupont. Namost én egy multiméterre akartam, sikerült is megszerezni a kupont, de az egy Digoo led égőre szól..
Írtam a supportnak, hogy legyenek szívesek küldeni a normális kupont, mert én nem led izzót kértem.
Mondták, hogy küldjem el ezen akciójuk linkjét emailben. Elküldtem, de voltam olyan kib*szott hülye, hogy nem használtam el legalább a ledes kupont, mert bíztam benne, majd küldenek egy jó kupont, mert így szólt az emailjük:
Could you tell us event link for our reference?Then we could supply the best solution for you.Ezek után, az elküldött linkre a válasz email:
Sorry about the inconvenience,the coupon code was changed by system automatically,we could not change coupon for you now.
Sorry for the inconvenience.For any other further information or assistance feel free to contact us. We will do our best to assist you.
Ez aztán best solution lett
Ti ezek után mit írnátok nekik? Legalább akkor a led izzóra küldenének valami kupont...
Ja, és persze sehol nincs említve, hogy random ad kupont, eleve minden termék alatt külön gomb van. Vagy van olyan oldal/hely, amivel esetleg hathatnék rájuk, hogy beírok oda negatív véleményt ezen esettel kapcsolatban? -
hentes555
senior tag
Sziasztok
BG-n van ez a 0.1$ new customer akció, ezek limitált darabos akciók vagy hogy van? Ha nem limitált, akkor lehet csinálok egy reget barátnőm kártyájával
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest