Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulliver123
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült megegyezni, visszafizetik a hirdetéstől eltérő csavarhúzószett árát.
Ugynakkor ha a hirdetésúk helyes, továbra is megrendelném a hirdetésnek megfelelő csavarhúzó szetett.Mennyire jelemző, hogy nem leíratnak megfelelő dolgot küldenek? Ez ilyen egyedi eset lehett? Vagy hirdetés lenne hibás? Tartok kissé, hogy ismét nem jó méreteket küldenek
Szerintetek hogy lehetne kitudakolni hogy létezik e az a csavarhúzószett amit leírtak a hirdetésbe, és azt is küldik?
Üdv.: L
-
gulliver123
csendes tag
Szia,
A rendelésem össz éréke volt 50000ft, ebből a csavarhúzó szett 5100 volt.
A megtartásal az a bajom hogy ha visszadnak 2000ft-t akkor is 3100-ft-ot is sajnálok igazából erre a csavarhúzókészletre, mert ezek az általános méretek "tescoból ömlik az ilyen".Nincs a pay-pal nak ilyen vásárlóvédelme? Ez a visszaküldés müködhet csak?
Üdv.: L
-
gulliver123
csendes tag
Sziasztok,
Én pár hete rendeltem elég 50K összegben több cuccot is tőlük.
Többek között egy csavarhúzó szettett, amiben hirdetés szerint speciális méretek vannak, teszem azt 3.5mm-es 4.5mm es és 5.5mm-es.
Megjött a csomag de nincsenek azok a méretek amiket vártam.
Erre elindítottam egy reklamációt, amin keresztül nagynehezen elhitték nekem hogy nemjót küldtek. Végül azt írták hogy 2000-Ft-ot visszaadnak a 5100Ft-s árából.MIt elehet ezzel csinálni szerintetek? Én így masszívan átvetrve érzem magam, mivel nem az jött amit rendeltem, (ezek a csavarhúzó méretek már vannak, csak porfogó így...).
Nincs valami szabályozás hogy ilynekor vissza kell fizetnie a teljes árat vagy küldeni egy olyan csomagot ami megfelel a hirdetésünkek?
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest