Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az infót, akkor már valamivel bentebb vagyok. Tehát, ha jól értem, csak akkor nem kell ÁFÁ-t fizetnem, ha EU-n belülről szálítanák, de ez meg nem valószínű, mert ugye azt írják a vásárlásnál, hogy "Ship from HK Direct", azaz egyértelműen Hong Kongból fog érkezni, és aligha fog így átcsúszni a vámon, tehát fizethetek még.
Ez amit írtál, hogy amennyiben ÁFÁ-t fogok fizetni majd, akkor visszatérítik a termék árának a 60 %-át, ez mennyire bonyolult eljárás, itt miket kell majd intézni a kínaiak felé, mert erről nem találtam leírást az összefoglalóban, vagy nem vettem észre? Az gondolom, hogy itt most nem számít, hogy a Tariff Insurance összege nulla.
Az nagyon hasznos információ, hogy az összeget állítsam át forint alapúra, mert úgy valamivel kedvezőbb, mert egyébként egy KH Bankos, forint alapú MasterCard kártyám van, tehát ha oda kerülne a sor, akkor a forint árat választom. -
Üdv!
Kezdem a kályhánál, ami azt jelenti, hogy a banggoodos vásárlásról nulla információm van, ezért egy-két alap dolgot kérdeznék. Tudom, összefoglaló, olvasgattam is, de egyelőre totál káosz.
Tehát, itt lenne ez a T-Bao által gyártott csodamasina, ami érdekelne: [link]
A cuccot Hong Kongból szállítanák, és a terméknél az a marketibg szöveg, hogy a feltüntetett árban, már minden benne van, azaz nem kell ÁFÁ-t, meg egyeket fizetni utólag, csak a feltüntetett árat, azaz kb. 490 Eurót.
Na, most ez nekem eléggé sci-fi kategóriának tűnik, de az összefoglalóban is van ez a bizonyos IOSS (Import One Stop Shop) vámügyintézés, amit ha jól értelmezek, valóban nem tartalmaz már további költségeket.
Kérdésem , akik járatosabbak ebben, a linkelt termék esetében, ez belefér ebbe az IOSS-es ügyintézésbe, vagy honnan lehet azt kideríteni, hogy milyen vámügyintézés alá fog esni a cucc?
Az nyilvánvaló számomra, hogy ha a linken feltüntett áron felül, még fizetnem kellene ÁFÁ-t is, akkor tárgytalan az egész, mert annyit már nem ér meg nekem.
Szóval, ez ügyben kérnék segítséget, hogy egyáltalán foglalkozzak e még ezzel a cuccal, vagy verjem ki gyorsan a fejemből?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest