Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Helló!
Próbáltam keresni, de nem találtam semmit a kérdésemmel kapcsolatban.
Luxembourg D LOGISTICS, Electronic Notification of Shipment Received - ez mit jelent pontosan? Luxemburgi postával jön egy csomagom, Priority Line-nal. Már Luxemburgban lenne? Innen kb mennyi idő még? Elméletileg 15-én adták fel... -
drr
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Szeptember 15-én rendeltem egy Poco X3 NFC telefont akcióban 199$-ért. Fehéren feketén fel volt tüntetve, hogy szeptember 29 előtt lesz postázva. Mivel az ár nagyon jó volt, belementem. Azóta sem adtak fel semmit, sőt, ma már az áll a készülék linkjére kattintva, hogy Restocking. It will be available soon.
Október 1-én küldtek emailt ezzel a szöveggel:
Delivery Delay Notification
Dear google user,
Thank you for ordering with us. We're sorry to inform you that your product is taking longer than expected to restock because of excessive demand.
We are putting pressure on the factory to produce urgently. We will ship it as soon as the goods arrive.
You can go to the order center to check the estimated delivery time and all related information. We will email you after the order is shipped.
Szerintetek mit csináljak? Érdemes várni, nem vágnak át? Jelenleg sokkal drágábban lehet a készülékhez hozzájutni, szóval ha nem kell félnem, én tudok várni. Csak nem tudom másnak hasonló esetben milyen tapasztalata van...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest