Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
tiszta sor, hogy egy gomb lekezelése rövidebb ideig tart mint az oldal frissítése, no de annyira, hogy a kattanás pillanatában azonnal felugrik, hogy már nincs?! igaz nem vagyok otthon javascriptben sem és ajaxban sem, de számomra fura ez a sebesség, legalább annak az egy csomagnak az oda vissza idejét éreztem volna (néhány száz millisec), de nem, olyan volt mintha kliens oldalon azonnal ott lett volna a válasz (bár igazából talán még ez is lehetséges, hisz amint elfogyott már ez az infó lemehet a klienseknek a gombnyomástól függetlenül is akár)... de mindegy is, ez csak úgy elmélkedés szinten
-
snipr
aktív tag
válasz
sambenez #4928 üzenetére
az már utólag bánom, hogy nem néztem meg mennyire jár szinkronban a visszaszámláló egy publikus ntp szerverrel, lehet inkább ahhoz kellett volna időzíteni a kattintást... no mindegy, ez így ebben a formában csak a kedvem szegte, bármiféle próbálkozástól
gratula, akiknek sikerült mégis
-
snipr
aktív tag
válasz
maestro87 #4922 üzenetére
Visszaszámlálásnál mikor nyomott, akinek összejött?
Én ugyan nem voltam sokat gép előtt, három termékre próbáltam rá, első esetben 1sec volt a visszaszámlálóból mikor rányomtam, de olyan gyorsan felugrott a "már elfogyott", hogy szerintem nem is kommunikáltam a szerverrel (az oldal frissítése jelentősen tovább tartott mint a gombra hirtelen felugró üzenet)... aztán másodjára 2sec volt hátra mikor nyomtam, ugyan ez... harmadjára két ablak volt nyitva monitor 2felén, fél percnél mindkettőre ráfrissítettem és az egyiken így is két másodperccel kevesebbet mutatott mint a másikon. A kevesebbet mutatónál nyomtam, amikor a visszaszámláló négyről háromra váltott és akkor is pont ugyan úgy instant felugrott, hogy már elfogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest