Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
válasz
Beni2360 #497 üzenetére
Én nagyon szeretném hinni, hogy még megérkezik! Ellenben a chaten beszélgetve velük azt az infót kaptam tőlük, hogy 16-án "shipped out"
Mondjuk ezt nem is értettem, mert a nyomkövetésen 15-ei az első dátum, meg a honlapjukon is. A következő dátum meg 17... Na de mindegy is. Nem ez az egy-két napon fog múlni. Nyilvá várok még, csak ahogy Lackooo84 kolléga is írja, engem az zavar, hogy több napja semmi mozgás. Ez az ami gyanús nekem is!
-
zex
aktív tag
válasz
Beni2360 #495 üzenetére
Korábban már leírtam, de leírom mégegyszer:
"Amúgy meg a honlapon nem azt írja, hogy onnan kell számolnom a 7-10 working day-t, hogy a nyomkövetési számba bekerül, hogy na végre elindult.
Én a megrendeléstől (15-étől) számítom a 7-10 munkanapot, így holnap telik le a 10. nap."
De egyébként most chateltem velük és ők is azt írták, hogy ha július 1-éig nem jön meg a teló, akkor vagy visszafizetik, vagy újraküldik. Ők sem adtak maguknak nagyobb időintervallumot.
-
zex
aktív tag
válasz
Beni2360 #488 üzenetére
Valóban a linkben van a követési szám, nem titkolás miatt nem írtam ki, hanem gondoltam ott minden megtalálható.
Amúgy ezt a számot kaptam csak én is: 100315402, és egy XIaomi Mi4I telóról van/volt szó!
Akkor felveszem a Banggood-al kapcsolatot..
Nem jó hír ez nekem saja.
Köszi még egyszer a segítséget!
-
zex
aktív tag
válasz
Beni2360 #485 üzenetére
Ja bocsi, ITT lehet nyomon követni.
Amúgy meg a honlapon nem azt írja, hogy onnan kell számolnom a 7-10 working day-t, hogy a nyomkövetési számba bekerül, hogy na végre elindult.
Én a megrendeléstől (15-étől) számítoma 7-10 munkanapot, így holnap telik le a 10. nap.
(Egyébként ha meg tényleg úgy kell néznem, ahogy írtad, akkor valóban nem éri meg a pénzét ez a szállítási forma.
EU-ból EU-ba gyorsabbnak gondoltam a szállítást)
-
zex
aktív tag
Szerintetek mikor kezdhetek el aggódni? Ugyan is a telómról utoljára 22-én van bejegyzés:
Date / Time Event Data
15-Jun-2016 15:55 Booked Vincent Nam
17-Jun-2016 09:32 Accepted Received at Hounslow Depot
17-Jun-2016 19:23 En Route Ready to Ship
19-Jun-2016 15:19 En Route Shipped
20-Jun-2016 10:32 En Route In Transit - Received at HUB AMS
20-Jun-2016 12:43 En Route In Transit - Shipped from HUB AMS
20-Jun-2016 18:21 En Route In Transit - The instruction data for this shipment have been p
22-Jun-2016 02:53 En Route In Transit - The shipment has been processed in the destination
22-Jun-2016 06:31 En Route In Transit - The shipment has been processed in a parcel centerHolnap lesz két hete hogy megrendeltem. Tudom csak munkanapokat számolnak a szállításkor, de akkor is a 7-10 munkanap is holnap telik le, de már lassan egy hete semmi fejlemény.
Valaki meg tudná mondani, hogy még hány bejegyzés "hiányzik", hogy a megkapjam a telefont?
Köszönöm!
ZEX -
zex
aktív tag
Persze én is tudok várni (eddig e-bayről rendeltem) főleg 6-8 munkanapot, csak itt a fórumon olvasta, hogy volt akinek 3 hétbe is beletelt mire megérkezett a csomagja.
Meg igazából az összehasonlítás a Gearbest-hez képest, ahol szinte ugyanennyi volt a posta, és ott a DHL eléggé frappánsan megoldotta...
De köszönöm a válaszokat, várok türelemmel.
Úgy sem tudok mást tenni.
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy telót Banggod-ról EU raktárból. Nem vagyok nagyon elragadtatva a sebességükkel.. Beleolvastam itt a fórumban, és hát nem sok biztatót találtam itt sem.
Rendelésem jelenlegi státusza:
Date / Time Event Data
15-Jun-2016 15:55 Booked Vincent Nam
17-Jun-2016 09:32 Accepted Received at Hounslow Depot
17-Jun-2016 19:23 En Route Ready to Ship
19-Jun-2016 15:19 En Route Shipped
20-Jun-2016 10:32 En Route In Transit - Received at HUB AMS
20-Jun-2016 12:43 En Route In Transit - Shipped from HUB AMS
20-Jun-2016 18:21 En Route In Transit - The instruction data for this shipment have been pSzerintetek van esély, hogy még a héten megérkezzen a teló? Elvileg pénteken telik le a 7 working days. :|
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest