Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Így van.
Ha EDM lett volna és úgy kérik be, akkor elfogadom. Ha sima szállítással rendeltem volna TAX insurance-szel, akkor is elfogadom, de itt Ők hibáztak.
Előfordulhat, hogy EDM-mel ekkora csomag nem küldhető, de akkor jelezni kell a vevőnek, hogy figyelj, ilyen meg ilyen alternatív megoldás van, vagy refund és akkor ugye én mérlegelhetek és tudom mire számíthatok.
Nem a 3500 Ft-on van a hangsúly, hanem az ügyfélkezelésen.
A support pedig piszok lassú, ha a napi 1 levélváltás már összejött, akkor elégedett voltam. -
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #7724 üzenetére
Story lezárva.
Csak áfát kaptam vissza, arra egyszer emlékeztetnem kellett még őket, hogy visszafizetést ígértek aztán mai napon vissza is utalták.
Gyenge közepes nálam a Banggood korrektsége átlag kínai bolthoz mérten. Gyorsan nőnek, de a pitiáner hozzáálláson nem tudnak/akarnak változtatni. -
tibcsi0407
félisten
A 9500 Ft-os teljes költségből 3500 Ft a postai vámeljárás díja, ami majdnem a harmadát teszi ki a teljes tételnek csak azért, mert nem azzal a postai eljárással küldték, amit én válaszottam és kifizettem.
Ahogy írtam, egy szavam sem lenne, ha sima postát fizettem volna TAX insurance-szel.
Tudom, hogy működik az ilyen szállítás. Az a véleményem, ha nem tudja úgy feladni, ahogy rendelem, akkor előtte értesít róla, hogy mire számítsak és akkor mérlegelek, hogy kell-e, vagy nem.
Továbbra is azt gondolom, hogy megérte így is a termék, viszont ha nem hibázik a bolt, akkor ennyibe sem került volna.Jómagam is képviseltem kínai boltot sokáig (szerintem ebből a topikból is ismernek páran), segítettem a vevőknek, ahogy tudtam, ezért tudom milyen sz*rrágó a kínai mentalitás nagyon gyakran, de azt is belátják, ha nincs igazuk, csak jól kell feléjük kommunikálni az elégedetlenséged.
-
tibcsi0407
félisten
Ott tart a történet, hogy a Banggood csak az áfát szeretné visszafizetni. Azért sem vagyok hajlandó elfogadni, mivel az EDM szállítás miatt semmilyen költségnek nem kellene keletkeznie.
Az oké, hogy sima szállítás és TAX insurance esetén engem terhel a customs fee, de az egy másfajta szállítási módhoz tartozik, nem ahhoz, amit én választottam.
Kicsit csalódott vagyok, hogy a saját hibájukat rám szeretnék hárítani.. -
tibcsi0407
félisten
Nem azzal küldték, annak ellenére, hogy ki volt választva, ezért jogos a complain.
De már válaszoltak is, hogy küldjem majd el a számlákat, ha megkaptam, szóval korrektek egyelőre.
Egyébként pedig nem RX, hanem EH kezdetű a TN, nem a megszokott SG post ragszámot kapta. Legalábbis én még nem láttam ilyet. -
tibcsi0407
félisten
Nem is reklamálás a lényeg, hanem előre jelzem, hogy kapnak majd egy számlát.
Öreg róka vagyok már a rendelésekben, de sosem volt még olyan, hogy pont akkor dől be egy szállítási mód, amikor rendelek.
Mivel többen is jártak így, nem csak én, lehet jobb lenne valahol kiemelni a dolgot a leendő vevőknek is, hogy megszűnt a tax-free shipping. -
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Ticket-et lehet nyitni Banggood-on? Vámeljárás alá vonták az egyik EU direct mail csomagom, tudtommal ez TAX free, vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest