Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nademiez1tt
újonc
Szerintem paypal megad nekik minden lényeges adatot ( de lehet hogy külön nekem is meg kellett adnom már nem emlékszem ) viszont nem tudom miért regisztrál engem automatikusan. A regisztrálás törlésére van valamilyen lehetőség? Mert nem találtam. Egy terméket rendeltem tőlük, de még azt se tudom visszaküldeni. Nem hiszem hogy valaha még egyszer próbálkozom. Ennél az ebay fényévekkel jobb.
-
nademiez1tt
újonc
Sziasztok!
Hogy működik a regisztráció banggoodnál? Először vásároltam terméket náluk és automatikusan regisztrált a vásárlást követően a paypal-es emailcímemhez. Erről viszont semmit sem küldött, csak hogy rendelésed elfogadva és folyamatban stb. Ha a banggood honlapjára lépek egy generált felhasználónévvel vagyok ott és hogy megerősítésre vár.
-
nademiez1tt
újonc
Sziasztok!
Tényleg ennyire rosszak a pénz visszatérítési lehetőségek Banggoodnál? Cseh raktárról rendeltem, de lemondanám. Gondolom nem sok esély van rá....
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest