- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Es a Club3D termekeirol mik a velemenyetek. Pl Club3D Ati Radeon 9100/8500le
-
nap
addikt
A PowerColor a C. P. Technology termeke, ilyen neven talalkozhatsz vele az ati honlapjan, a kiemelt gyartok kozott. Az, hogy igen keveset hallottal rola, annak koszonheto, hogy a dragabb ati kartyak koze tartozik, es szidni sem szoktak.
A PowerMagic 8500LE (es 8500LELE) szeriaja eleg gazos volt, a kereso sok szep talalatot mutat errol a kartyarol. :) A 9500-as szeriaja viszont a jobbak kozul valo, talan ezert a pozitiv csengese a nevnek. -
-
DrSoul
őstag
Én is, mintha a PowerMagicről hallottam volna jobbakat, és a Powercolor a gagyi...
Na majd meglátjuk, mi lesz holnap.
Úgyis inkább a Sapphire-t venném meg Csodacompnál, ha van még, és eredeti :DD
PErsze mivel OEM, tuti gondjaim lesznek a TVOut-tal, kézikönyv nélkül... Vagy van Help a Cd-n?
Milyen kábelt kell hozzá vennem? Vagy azt majd ők megmondják? :D -
Polesz
addikt
A két gyártó közül az egyik gagyi a másik nem, de hirtelen tényleg nem tudom melyik-melyik. Én részemről a PowerMagicnek szavazok bizalmat és arra mondom, hogy jó, de majd jön egy főokos és felhomályosít. A vevő tesztek alapján választotta mint a leggyorsabb kártyát ebben a szegmensben. Azóta sem vágta a fejünkhöz tehát megy neki jól :)
-
Polesz
addikt
Nem az S/N az a serialszám tehát ez egyedi a P/N jelöli a modellszámot (ha emlékeim nem csalnak, tegnap adtam el az utolsó ilyen kártyát, de nem nagyon szoktam nézni). Egyébként meg viszed a cetlid és arra rá nézel meg a kártyára és kapásból rájössz, hogy melyik szám is kell neked :)
Hoztunk PowerMagic kártyát is. Meg nem tudnám mondani, hogy jobb vagy rosszabb és valószínüleg keverem a PowerColorral ezért inkább erre nem mondanék semmit. Persze már így is túl sokat beszéltem a semmiről :D -
DrSoul
őstag
Off
Ha megveszem,gondolom eszembe se jusson az eredeti drivert feltenni...
Melyik a legujabb (már kiforrot, stabil, nem valami beta... :)
mi van akkor, ha a S/N nem stimmel... Eleve nem akadnak ki, ha én ott szörszálhasogatva nézegetem a számokat, a papirkámmal egyeztetve...?
Mit csinálok? Szólok, hogy ''Bocs, de a Sapphire ''honlapjával összehasonlítva nem stimmel a S/N!?
Amúgy pontosan hol találom a kártyán? Csak hogy ne telljen órákba, míg megtalálom... :D Matrica? Bele van égetve? -
-
erdoke
titán
Szerintem a csodakompban nem kapsz hamis kártyát, nagykerből hozzák.
-
DrSoul
őstag
Atisok!Nem tudtok segíteni?
Az a bolt, ahol láttam a 8500LE-t, az a Ma****mp. Csak eredeti, nem? Olyan korrektek!
Mert most a másik boltban megijesztettek, hogy hamisakat is lehet találni!
Nem tudjátok megnézni a kártyátokat? Ott, a gépben... :))
Ott van a venit környékén, hogy ''Sapphire''?
Mert a tisztelt (de valóban az)boltnál csak Sapphire-el foglalkoznak! Csak tudják!
Csak nem akartak átverni... :D -
DrSoul
őstag
Ezen a képen látható a felirat [L]http://www.ixbt.com/video2/images/r9700-5/collage.jpg[/L]
Csak azt nem tudom, hogy az egy 8500LE-e?
Nincs nektek ilyen kártyátok? Rjata van a venti tokján, hogy Sapphire?
A boltban tuti nem ilyen volt. Én csak sima bordára emlékszem + venti (ATi).
Akkor most kinek van igaza?A bolt, ahol figyelmeztettek, az egy igen tisztelt itt a PH!-n (nem gúnyolodva mondom :) )... Bár igaz hogy u.akkor meg akart győzni, hogy jobban járok egy 9200-assal... :DDD -
-
DrSoul
őstag
Igen ezt eddig tudtam, de azt mondják, hogy a Sapphire-t imitálják... Az meg milyen gyártmány lehet?
Néztem a S/N, van, ahol fel volt tüntetve az órajel, de van, ahol csak annyi volt, hogy W/ vagy W/O... Az mi?Semmi órajel...
Amúgy csak azok vannak (a 64Mb-oshoz kb 6-8 db S/N van, ott derül ki, hogy NTSC vagy Pal...)? Mert akkor kiírom őket. És ha a boltban nem felel meg egyik S/N-nek, akkor mi van? Milyen kártya lehet? Megvegyem? Máshol nem találok ilyent!!!
Off- Ha véletlenül NTSC-s kártyát veszek, látom rendesen otthon?Elvileg a videóm (de talán a TV-m is) tud lejátszani NTSC-ből Pal-ra...
On -
Keitaro
addikt
9100asok meg úgyis pici Sapphire dobozban vannak
-
Polesz
addikt
A Sapphire kártyákon nem mindig van feltüntetve, hogy ő a gyártó. Ezt főleg a mellékelt cd mutatja. Amúgy szerepel minden kártyán és S/N (széria szám) és P/N (gyártási kód) ami alapján a Sapphire honlapján meg tudod nézni, hogy a kártyát ő gyártotta-e és ha igen akkor az milyen és milyen órajelekkel van kidolgozva. Amúgy a 8500LE szinte csak zacsis kivitelben van. Nekem is Sapphire van, de eredeti ATi kártya amúgy.
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Nagyon nehéz, de szeretnék venni (lehetőleg 1-2 napon belül) egy új Sapphire Radeon 8500LE-t vagy 9100-t, legalább 4 nanosec.-os ramokkal.
Egy boltban találtam is, megnétem (zacsis), 4ns, ok.
Ma, egy másik boltban (nem akarom megnevezni korrektségből,rendesek voltak) mondták,hogy ilyet szinte lehetetlen találni, és ha én láttam, vigyázzak, mert lehet hamisítvány. Említették, hogy a ventinél, a ''Powered by Ati''-n kívül még valahol ott kell lennie, hogy ''Sapphire''.
Én multkor, a másik boltban nem figyeltem. Holnap megnézem, remélem még van nekik, szerintem még most ilyen árban ez a legjobb kártya.
Itt kéne segítség: igaz, hogy van ilyen hamisítvány?Azok rosszak? Ki gyártja?
Van a neten (akár vki honlapján)egy közeli kép egy Sapphire Radeon 8500LE-ről?Nem találok sehol, a Sapphire honlapján sem!
Segítség! :O :O :O
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest