- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
Azt hiszem nem, mert most az "Adathordozó csatlakoztatása"-nál megakad az ntbackup. Lehet, hogy a scsi nincs jól konfigurálva? Vagy ha felismeri akkor jó és kész...
Zsír új kazival próbáltam, és nem tudok rá mentést készíteni. Az eszköz alján vannak mikrokapcsolók, amiket nem tudom hogy kell állítani.
A scsi-n van még 1 íróm ami hibátlanul üzemel (már ha felismeri a gép, mert valamelyik indításnál eltűnik a scsi vezérlővel együtt minden...)
Nme értem én ezt... -
katona.t
tag
Helló
Nekem szalagos adatmentőhöz volna szükségem valami progira. Tudom hogy az XP-ben van, de amit azzal csináltam mentést, nem jó mert 1 hét múlva mikor használni akartam azt mondta hogy nem kompatibilis blablabla formázzam meg.
Szóval tudtok ajánlani valami progit, ami biztonságos?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest