- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
A játékmásolásról a véleményem a következő: nem túl magas havi jövedelmemből 6-8 ezrest tudok számtech célokra elkülöníteni. Három alternatíva van:
1. Ebből elég jól szinten tudom tartani a hardvert.
2. Egy jobb internet előfizetés.
3. Évente max. 8-10 full game.
Netezni a cégtől szoktam, a 2. pont kiesik. Ha megveszem a full gamét, akkor egyrészt 1 év után semmi nem fog futni a gépen, másrészt az időm jelentős részében játék nélkül maradok (azértennél több gamét kivégzek évente). Vegyek régi, olcsó eredeti játékot? De hisz' mind megvan másolt CD-n, már végig is játszottam... Mentségemre szóljon: magyarok által fejlesztett játékot nem írtam le (inkább nem nyomultam vele), a S.W.I.N.E-t meg megkértem karácsonyra... :)
Aktív témák
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Logitech PRO X SUPERLIGHT 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest