- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perseus871
tag
Sziasztok! Összeraktam magamnak egy új rendszert! Új alaplap, proci, vga! Gyakran előfordul, hogy játékok indításakor folyamatosan fagy a gép! Ilyenkor aztán semmi nem indul, fagy mindennél, hiába indítom újra. Valamikor meg nincs semmi gond, stabilan futtat mindent! BIOS beálításra gyanakszom, mert már minden komponensre lefuttattam a diagnosztikát, minden rendben volt! Szerintetek hol lehet a hiba?
-
Perseus871
tag
válasz
darealkilla #63802 üzenetére
Igazad volt! A driver hiánya miatt fagyott a rendszer, csak a folyamatos fagyások miatt lassan ment a telepítés! Azóta hogy befejezte az installálást, minden rendben van! Terhelés alatt pörög a ventillàtor is!
-
Perseus871
tag
Sziasztok! Vga-t cseréltem a gépemben, de valamiért nem megy a kártya saját hűtése és emiatt pár perc alatt lefagy a gép! Konkrétan egy XFX radeon rx470-ről van szó! Mikor bekapcsol vagy újraindul a gép, gelpörög a ventillátor de leáll!
Az alábbi rendszerben van: m5a97 evo r 2.0 alap, fx8350 proci, 8+2+2gb ram, egy 700w-os táp adja az áramot!
Szerintetek mi a baj? -
Perseus871
tag
Szevasztok!
Tesóm gépét telepítem újra. Adott egy integrált VGA. Szerzett egy másik kártyát és megkért rá, hogy tegyem be. Nem vagyok biztos benne, hogy erősebb. A kérdésem az lenne: Melyik az izmosabb VGA szerintetek?
Az integrált ami most benne van: Intel G33/G31 Express Chipset Family 384 Mb
A másik: GeForce 8600 256 Mb
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest