- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csikter
csendes tag
válasz
vendingo #23353 üzenetére
Én a helyedbe biztos eladnám, ez az sli meg crossfire közel nem dob annyit mint ahogy azt az ember elképzelné, onnan tudom, hogy én is ugyanezt szoptam be. Annak idején amikor a 8800 gtx-em már nem vitte teljesen fullon a játékokat pont egy olyan ponton állt a piac, hogy semmiből nem lehetett olyat kapni ami tényleg megérte volna a kiadást, így-hát gondoltam utána nézek mennyi lenne venni még egy ilyet és akkor nyomom sli-be és az mekkora király lesz. Hát nem lett, ami felismerte annál hozott valamicskét, 20% max., ami meg nem pl. GTA IV ott meg nullát hozott. Aztán az ilyenek, hogy 3 meg 4*sli meg végképp értelmetlen.
Szvsz, inkább cserélj, kényelmesebb, biztosabb. -
Csikter
csendes tag
Üdv. Mindenkinek
Ez egy nagyon amatőr kérdés lesz de, bocsássátok meg.
Hogyan tudok 1920x1080 fölé menni, 40" képernyő, és dual link dvi-hdmi kábellel próbálkozom.
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest