- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
belezs
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezek, ha nem akkor bocsánat
Vettem egy RX 7800 XT videokarit, minden szuper vele, viszi a játékokat, hatalmas ugrás az előző GTX 1060-hoz képest.
Viszont van egy furcsaság, kíváncsi vagyok mit gondoltok az alábbi jelenségről:
Adott a PC asztal, aminél vagy én játszom, gépezek, vagy párom home office-ból dolgozik laptopról. Mivel kell neki is kell nagyobb a monitor, ezért egy kétirányú HDMI kapcsolót vettem, amin van egy gomb, ezzel tudunk váltani, hogy a PC-ről vagy a laptoról kapja a monitor a jelet. Eddig tök jól működött. Viszont az új videókarival, ha bekapcsolja a laptopot, és átvált, akkor a PC-n elkezd sípolni, de úgy, hogy nincs bekapcsolva a gép. Ez mitől lehet? Van valami ötletetek, hogy lehetne ezt kiküszöbölni? Nem akarom állandóan ki-be húzkodni a videokártyáról a kábelt, nem hiszem, hogy jót tesz neki hosszú távon.
Köszi előre is, -
belezs
csendes tag
Sziasztok!
Szeretett videókártyám (Gigabyte GTX 1060) úgy tűnik 5 év után megadta magát, de talán javítható még. Nem tudtok valakit, aki ezzel foglalkozik Budapesten? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- További aktív témák...
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest