- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Adott egy konfig Asus P4P800 lappal és Radeon 3650HD-al. Eddig Xp volt a gépen, de gondoltam egyet mivel a ramból prociból kitelik felteszem a 32bites win7et rá.. Nem is lenne gond, csupán a VGA.t nem akarja az istennek se feltennni, Szabvényos PCI grafikus kártyának ismeri fel. Felraktam az AMD-s auto felismerő progit is, leszedtem az oldalról a hozzévaló (AGP-s) drivert is, de semmi.. drivert nem telepit fel pillanatok alatt kész a setup és befejezés és ennyi.. de a VGA nem települ fel. Valakinek valami tipp, mit kellene tennem?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Gigabyte ATi Radeon 4670 VGA ventije full fordulatszámon jár valamiért.. nem nagyon értek az atikhoz, nekem mindigis nvidia volt az beállt szépen alacsony vagy változó fordulatra. Van valami program amivel tudná levenni a saját fordukatszámát? Igaz a win7es alap divere van csak fenn...
-
Bull Boss
őstag
válasz
HELLAFLUSH #4245 üzenetére
szabadulok én is tőle köszi
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Egy gyári Dell gépben gyárilag P4 3,06Ghz 1GB ram 250Gb HDD és ATI X1300 vga van. Ezeket egy 250W-os komoly FSP táp hajt ki. Azt szeretném kérdezni, hogyha a vga-t lecserélném egy ATi 4670 vga-ra akkor elég volna a tápegység? Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest