- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
De nem értem hogy ha annyira képben vagy akkor miért nem nézel vga teszteket hiszen ott simán megtudnád hogy mire képes a vga. Én értem hogy a saját konfigod együttes teljesítményére vagy kíváncsi de most őszintén mire számítasz egy intel i915+Prescott+DDR1+8600gt konfigtól?
Crysis2 1280x1024 Low 14fps?
Most nem akarok cinikus lenni de nem igazán értem hogy mit akarsz a konfigoddal. -
Joshi
titán
Na de ha az oprendszerre nincs Directx10 driver akkor nem fogod tudni tesztelni a Shader Model 4.0-át hiszen ahhoz kell az oprendszer felöl is a támogatás.
"....de nem hagylak kétségek között, mondok egy okot a sok közül. Az xp kiforrott, és mindemellett a w7-et agyonbaxták ezzel az über felhasználó barát környezettel."
Én tiszteletben tartom a szokásaidat és ezek után nem is akarlak semmiről sem meggyőzni főleg arról nem hogy igen is érdemes váltani Win7-re különösen egy SSD társaságában.
Ahogy már korábban írtam keress ezzel kapcsolatos videókat a youtube-on és nem kell semmit se telepíteni. Egyébként nem olyan eget rengetőek a különbségek, talán a víz megjelenítése ami sokkal jobb. A gond inkább az hogy erős vga kell a High megjelenítéshez még most is és szvsz ez így is marad legyen az DX1xx akárhányadik verzió. Sajnos ez üzletpolitika nem is véletlen hogy be van állva a vga piac. -
Joshi
titán
Szerintem Win XP-re nincs hivatalos DirectX 10 driver de hazudtoljatok meg ha hülyeséget írtam. Mondjuk számomra mindig érthetetlen marad hogy egyesek miért ragaszkodnak annyira az XP-hez. Ha a hardver gyenge és mondjuk a Win7-hez már kevés akkor újat kell venni vagy maradni kell a régebbi jól bevált dolgoknál.
ui.: ha pedig a tényleges különbségre vagy kíváncsi akkor nézelődj a youtube-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- MSI Aero GeForce RTX 2060 6GB OC ITX videokártya
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest