- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
westcoastog #85774 üzenetére
Méred/figyeled szenzorral/szoftverrel vagy szerinted érzed? Nagy különbség.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
westcoastog #85752 üzenetére
A venti vezérlésed 1-1 pillanatra bepörgeti a ventillátorokat. Vagy mert pont azon a hőmérséklet/fordultszám tartományban van, vagy szimplán meghiásodott? Én nemrég észrevettem ugyan ezt a jelenséget a geforce kártyámon, miközben már egy jól bejáratott vezérlés volt. Nem tudom, hogy valami update megzavarta-e a már beállított vezérlést, vagy szimplán a venti öregedése okozza.
Két megoldást alkalmaztam, a min. fordulaton emeltem 2%-t és az MSI afterburnerben átállítottam a kártya vezérlést low-level hardware interface (user mode)-ra. Nem tudom melyik a kettő közül, de most újra ok és nem pörgeti be 1-1 pillanatokra ütemesen.#85754 ricsi99 A ventik fordulatszáma alapján, ha beleérne valamibe, az folyamatos hangot adna. Az öregecske venti ütemes, hirtelen bepörgése szokott ilyen hangot adni és a szögletes (nem fokozatmentes) ventivezérlésnél tapasztaltam, hogy ilyen fordulhat elő.
Esetleg hiszterézist tartományt érdemes beállítani ilyen esetben. Én 4-5 foknyi hiszterézis tartományt szoktam beállítani.#85760 yagami01: Pech. Pedig most már Seasonic SATA pwr kábel és Asus SATA adat kábel van rácsatlakoztatva. Gari.
Ha a gari ügyintézés körülményes és akarsz még adni esély, még egy hibakeresési eljárásként megteheted, hogy kipróbálod egy teljesen másik gépben egy meglévő jól üzemelő SATA eszköz helyére beilleszte és tesztelve. De ha a te gépedben van másik SATA eszköz, ami eddig hibátlanul üzemelt, áttenném azokra a csatlakozókra ideiglenesen a hibázó SATA SSD-t. Az egy tuti információ lenne neked is és a szerviznek is.
Átvételkor szeretik látni, ha az ügyfél mindent megtett a hibakeresésért és nem csak hepciáskodni megy. Nagyon nagy eséllyel úgy tűnik, hogy belenyúltál egy hibás példányba. -
ricsi99
addikt
válasz
westcoastog #85756 üzenetére
Ha úgy gondolod elméletileg lehetetlen hát akkor akkor legyen... természetesen tévedhetek... csak tipp volt
Nálam már volt ilyen hibával kari -
ricsi99
addikt
válasz
westcoastog #85752 üzenetére
Szerintem valamelyik beleér az alsó 3 müanyagszárba ami a ventit tartja vagy a csavarba... nézd meg hogy a csavarok benne vannak e ami odafogja... tipikus szerelési hiba hogy vagy nem húzzák rendesen a helyére...
Frissen vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest