- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miert77
csendes tag
válasz
gogo09 #38513 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy Lenovo Legion y 520-as gép, Nvidia 1050 Ti kártyával szerelve, és van benne egy Intel HD 630-as grafikus integrált kártya.
Délután jött egy kék halál, VIDEO TDR FAILURE felirattal. Újra indult, de már csak neteztem, semmi gond nem volt. Este leállítottam, majd reggel bekapcsoltam, és azt vettem észre, hogy a játékom meglehetősen szaggat. Megnéztem az eszközkezelőt, és látom, hogy a 1050 Ti mellett egy sárga felkiállító jel vigyorog. (A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Ezután lefutattam egy dxdiagot, ahol ez a hibaüzenet várt: Hiba történt a(z) NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti eszközön. További információért keressen rá a „grafikus illesztőprogram hibakód 43” kifejezésre.
AIDA lefutat, látja a kártyát.
1., Ezután megnéztem a BIOS-t, láttom, hogy discretre van állítva a GPU, azaz a program dönti el, hogy a kívánt teljesítmény érdekében melyik kártyát használja.
2., Ezután visszaállítottam a windowst egy korábbi állapotba, hiba továbbra is fenn áll.
3., Eltávolítottam az eszközkezelőben a 1050 Ti-t, majd újraindítottam a gépet, frissítettem a drivert, semmi.
4. DDU-val töröltem csökkentett módban minden NVIDIA drivert, feltelepítettem a legújabb drivert, a probléma nem szünt meg.
5. Párhuzamosan kitakarítottam a registry adatbázit, lefutattam a lemezkarbantartó programot is, de semmi.
6. Lenovo Nerve Sense futatva, semmit nem talált a kártyával kapcsolatban.
7. Win 10 hibakaereső lefutatva, látja, hogy hiba van a kártya körül, de nem tudja megoldani.
Mit tudnék még kitalálni?
Honnan tudnám kideríteni, hogy a kártya ment-e tönkre, vagy szofveres-e a hiba? Nem tudom kivenni a kártyát, mert ugrik a garancia ( le van ragasztva plombával) . Egyébként 1 éves a gép. Mivel netről lett vásárolva, kicsit macerás a garncia érvényesítése. Vigyem el helyi szervízbe, nézzék meg ők is, vagy így telibe küldjem vissza?
Boccs, ha hosszú lett, de sokat spóroltam rá, szeretném használni is.
Üdv: Tamás
-
dugo_
veterán
válasz
gogo09 #38510 üzenetére
A hibaüzenet alapján egyértelmű, hogy a rácsatolt SATA eszközzel nem tud kommunikálni, emiatt a RAM csere felesleges volt.
Mivel az új meghajtó nem oldotta meg a gondot, ezért vagy a csatlakozónak van fizikai hibája, vagy a chipset kezd döglődni (arra van behuzalozva a SATA csatorna).
Persze ez innentől erősen szervizes történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest