- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
válasz
sziada5925 #21049 üzenetére
Köszi a segítséget!
Azt hiszem az lesz igen, hogy visszaviszem, aztán megmondom nekik, ha nem hiszik nézzék meg ők is a gépükbe vagy nemtom... Mert az azért vicc, hogy egy zsír új vinyó azonnal badsectoros legyen
, júliusban vettem egyébként.
Partícionálni 1x próbáltam, mikor előszörre megjátszotta ezt, de sajna mint látszik nem segített
-
CsCsigusz
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Dell Inspiron 6400-as laposom, most 3 éves. A bajaim úgy kezdődtek, hogy anno még a régi Western Digital vinyó ami benne volt szektorhibás lett, és ha elértem bizonyos szektorokat és írtam rá/olvastam róla akkor kék halállal kivágta a rendszert (Win Xp), újraindult és kiírta nagy pittyegések mellett, hogy nincs a gépben HDD... De utána ha kinyomtam a gépet és fél perc után bekapcsoltam ment tovább minden mintha mi sem történt volna... Innentől már a gépnek a diagnosztikai programja is érzékelt ha ellenőriztem, hogy hibás a winchesterem.
Oké, ez ment vagy egy évig, vigyáztam rá, hogy olyan részekhez ne nyúljak ami hibás, és így el is voltam vele, de garanciaszervízbe nem vittem el mert sajna nem engedhettem meg magamnak, hogy 1-2 hétig ne legyen gépem, egyetemhez majdnem napjában kellett mindig, asztali gépem nincsen.Így ügyesen eljátszottam a garanciát, amiért azóta is átkozom magam, hogy mekkora ökör voltam, de a lényeg, hogy aztán vettem bele egy másik vinyót, és frissítettem a Bios-t is.
Egy Seagate Momentust vettem bele, és fél hónap se kellett ez is egyszer csak megállt, kék képernyő, aztán már rosszabb lett mert újraindítás után a windows mikor töltött közben is csak ismét bejött a kék képernyő és indította magát újra. Ezt végtelenségig, mert nem bírt egyszer se bejelentkezni, bármilyen módban indítottam bármit csináltam. Csak a teljes windows telepítés segített. 2x történt már ez meg... és nagyon zavar, mert igazából jele sincs annak, hogy miért hibásodna meg csak elszáll és akkor aztán végleg. Egyszer játék közben szállt el, azt hittem a játék oka, de legutóbb egyszerű netezés közben, először csak kiírta a Firefoxra hogy nem válaszol aztán már semmit sem reagált és kék képernyő...
Vinyóra hibákat nem ír, viszont kék képernyőzik a windows töltés közben és nem enged bejelentkezni sem, csak ha teljesen újra nem rakom a rendszert.Miután legelőször behalt, feltettem egy HD Tune-t és egy HD Sentinelt is és ezek már folyton is csücsülnek a gépen mert nem tudom, hogy a vinyóm gyári hibás-e, vagy az alaplapom vinyógyilkos ha létezik egyáltalán ilyen hiba...
Első halál után a Sentinel/Tune azt írta 2 hibás szektorom van, de gariba ne cseréljem...
Második után már 9-et írt, de még mindig jóra értékelte a vinyót meg, hogy nem cserélhetem gariba...
Harmadjára most 10-et ír, de még mindig ne cseréljem gariba...Volt már valakinek ilyen baja? Ha volt, mi oldotta ezt meg? Vajon az új vinyó volt gyári hibás és azért ilyen vacak, vagy valami alaplapos gixer van amivel rongálja a gép a vinyót?
Bocsánat a hosszú hsz-ért, próbáltam felvázolni részletesen a problémámat!
Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest