- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
KillHates #46568 üzenetére
Köszönöm. Nekem is van kábelem, de a laptopról leszereltem a kijelzőt, mert asztali gépnek lesz használva és gyárilag a kijelzőkeretben volt az antenna. Esetleg ha elvezetném a kábelt a gép aljában? De a kábel végére akkor sem tudnám rátenni azt a izét, ami gyárilag rajta volt. Lehet PCMCIA lesz a vége...
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Antenna kábel nélkül mennyire használhatók a mini-PCI WLAN kártyák? Mindössze pár m-re van a router.
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Teleptettem ma egy Asus F6A notira XP-t. Az ég világon minden működik, de nem hajlandó kikapcsolni. Nem fagy meg, de a Windows leáll képernyőnél elakad. Ötlet?
Köszönöm
-
!Overdose!
őstag
válasz
johntheface #12062 üzenetére
A HP oldalán ezek vannak, de ahogy feljebb írta a kolléga egyesével keress rá a hardverekre és valszeg mindenhez fogsz találni.
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Asus A9RP notim van! Pár hete borzasztóan belassult! Gondoltam megformázom újratelepítem és jó lesz! De nem! A gép szinte egyfolytában tölt! Világít a led! Na most én a vinyóra gyanakszom, hogy haldoklik, de annak meg nincs semmi gázos hangja, csak egyszerűen lassú! Nem tudtok egy oldalt ahol van mondjuk PCMark vinyóeredmény vagy valami hasonló, hogy le tudjam ellenőrizni a vinyóm sebességét másokhoz képest?
Bocsi biztos megtaláltam volna a keresőben, de sajna nem működik!
-
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Sürgősen szeretnék venni egy autós töltőt az Asus laptopomhoz!
Itt állok a boltban, de a töltő dobozán nincs rajta az Asus, csak egy csomó más márka! Arra lennék kíváncsi, hogy az Asus csatlakozója megegyezik valami más gyártóéval? -
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Használt laptop vásárlás előtt állok és lenne pár kérdésem:
- melyik márkához olcsóbbak az akksik?
- melyik márkához kapható szivargyújtó töltő?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest