- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Gabis
őstag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy amikor a gép visszatér alvó állapotból bármilyen flash videó képe zöld színű lesz és csak az újraindítás segít
ötlet esetleg, előre is -
Gabis
őstag
válasz
Zsolti1987 #27458 üzenetére
Ebben azért nem lennék biztos mert ugyanolyan Home Premium van fent mint nekem és nálam szépen mutatja, de persze lehet tévedek, én inkább driver-re gyanakodtam...
-
Gabis
őstag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy akkumulátor használata esetén csak a töltöttségi szintet jeleníti meg és a hátralévő időt stb. NEM
-
Gabis
őstag
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan céget ami viszonylag olcsó de megbízható szervizelést vállal? Egy HP-ról lenne szó konkrétan...
-
Gabis
őstag
Sziasztok, van nálam egy HP DV6-os notebook és a kijelző alatt egy érintőpaneles részen lehet állítani a hangerőt, wifit ...
na most ez nem reagál semmire csak pirosan villog a némítás és a wifi ikonja...
akinek van ilyen gépe meg tudná mondani melyik progival tudom ezt életre kelteni ?
Előre is köszönöm -
Gabis
őstag
Sziasztok, van egy Ati HD5470-es a gépemben és a Sony oldaláról még egy tavalyi driver van a listában és amikor az AMD oldaláról letöltöttem a legfrissebbet azt dobta nem található megfelelő hardver
csak a Sony-s drivereket érdemes telepíteni vagy nézelődjek még ?
Előre is köszönöm... -
Gabis
őstag
válasz
csusza` #27234 üzenetére
Igen, ez volt az első megoldás de mivel nem 2-3 db szofverről van szó nem akarok egy csomó visszamaradt és nem törölt bejegyzésekkel teli géppel indítani, revo uninstaller-t használtam ill. a jó öreg msconfig-ból kilőttem ami nem kell de valahogy nem volt az igazi...
egy csomó windows-os frissítés nem települt, hdd műveletnél valamikor egész látványosan beakadt a kurzorleginkább arra lennék kíváncsi használható e a kulcs, mert gondolom ha a C-re telepítek akkor a recovery partíciót nem bántja, az azért szeretném megtartani...
-
Gabis
őstag
Sziasztok, egy kérdésem lenne hozzátok...
egyészen jó áron hozzájutottam egy Sony laptophoz aminek a merevlemezén található egy helyreállítási partíció (15GB), egy Win7-es indítási partíció (100MB), a Win7 Home Premium oprendszer C: meghajtón (65GB), és egy a saját dolgaimnak (200GB)a kérdésem az lenne, hogy ha a C-re rátelepítek egy ugyanilyen verziójú (azaz HP) rendszert akkor a géphez kapott liszenszkulccsal tudom e aktiválni ill. ez belekavarhat e a Sony visszaállítási rendszerébe?
Az ok amiért saját rendszert tennék, túl soknak találom a Sony saját programjait, megvannak már a saját bejáratott megoldásaim és nincs lehetőség választani miket telepítsen fel.
Segítségeteket előre is köszönöm
-
Gabis
őstag
válasz
Kicsizso #14655 üzenetére
tegnapelőtt vettünk ilyet faternak és nagyon korrekt kis gép
szolid megjelenésű, nem recseg-ropog, jó paraméterek (persze ez attól függ mire akarod használni) telepítettem a gépre a progikat közben ment a wifi-s net egy kisebb szünetben húgom megnézte valamelyik sorozat egyik részét (kb. 20-30 perc) majd kikapcsoltam 2 óra után és még 23%-os volt az aksi
billentyűzete kényelmes, jól használható
szal nekem bejött -
Gabis
őstag
del
-
Gabis
őstag
válasz
wandor0930 #14628 üzenetére
nem hinném, hogy a get data back nem bírkózna meg vele, szal nagy valószínűséggel vissza tudod hozni a cuccaid
-
Gabis
őstag
válasz
pumatom #14621 üzenetére
azt meg lehet valahogyan nézni, hogy formázva volt e?
olyanokra gondolok, hogy mindegy e
először a laptopba aztán a hálózatba kell az aksitöltőt dugni vagy éppen fordítva esetleg tök mindegy
van e valami érték ami alá nem érdemes menni töltöttség szempontjából
ha leginkább hálózatról megy a gép akkor érdemes e kivenni az aksit, ha igen milyen töltöttségi szinten ajánlott tárolni stb.
-
Gabis
őstag
Hello
érdeklődni szeretnék, hogy vannak e valamilyen praktikák egy új notebook aksi élettartamának növelésére?
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest