- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
válasz
#48351796 #45071 üzenetére
A Radeon 4250-es északi hídba integrált videonak kb akkora a teljesítménye mint a 6600GT/AGP- nek, tehát ha 2007-8- ig bezárólag kiadott játékokkal akarsz játszani akkor gamer, efelett már kicsi lesz a teljesítménye.
A 6600GT viszont elvérzik a flash-lejátszásban, míg a 4250 HD- ben is viszi a YT videokat, mivel hardveresen gyorsítja.
-
Dell XPS
veterán
válasz
#48351796 #45071 üzenetére
Én nem szeretnék ebben véleményezni, mert leírtam, amit gondoltam a témával kapcsolatban. Nem azért mert nem merek (hidd el, mernék), inkább a szubjektivitás miatt nem tartom helyesnek. BF3? Vagy más igény, vagy eleve a típus? Szóval értelmetlen! Nézd meg hová vezetnek az (állítólagos) íratlan szabályok és elfogultságok...[link]
Annyi a véleményem: hogy a notebook nem igazán játékra való, úgy hogy a 1730 megfelelne, de én is játszottam régebben, így megértem az igényeket. Az apróhirdetésekben való vitatkozást nem tartom etikusnak.
-
Dell XPS
veterán
válasz
#48351796 #45064 üzenetére
Hali,
Ez egy nagyon "kényes" téma, mondhatnám vitát kiváltó aknamező.
Szinte minden típusból megjelentettek egy "gamer" -nek nevezett összeállítást, amit értékelt a szakma, ill. a felhasználók. Már itt, azonnal megjelenik a véleményekben, hogy "mihez képest" gamer laptop. Van aki ránéz a típusra, és nem fogadja el, van aki megnézi a hardver elemeket, és wow...teljesen jó. A szakma megnézi, hogy az erős hardver kiépítésen kívül, megfelelő -e a hűtés (jól tervezett), a laptopház milyen anyagminőségű, stb....és még hozzátartozóan elemzi, hogy miképpen futnak rajta (az aktuálisan legújabb, erős igényű) játékok. Akadnak olyanok, akik régebbi játékait szeretnék futtatni, egy másik gépen (mert tönkrement), és ahhoz keresnek megfelelő használtat. Nekik lehet, hogy ez már játékra termett, mer teljesül a kívánalom, és pár éve ilyen célzattal adták ki. Egyes embereknél ez a definíció, kizárólag az " Alienware" -nél kezdődik, és akadnak akik kompromisszumot kötnek, egy másik kategóriával (direkt nem említem), mert ez "pénztárcafüggő", sajnos.
Szóval, azt gondolom, nagyon sok összetevője van, így bízzuk ezt a felhasználókra, akik remélhetőleg körbejárva, utána érdeklődve igényeiknek, tudnak majd dönteni.
Biztos ki lehetne még térni fontos dolgokra, de nem akartam életregényt írni...
-
Müszi
senior tag
válasz
#48351796 #45064 üzenetére
Hali!
A diszkrét VGA-val és dedikált V-rammal szerelt notik elvileg annak számítanak. Én mondjuk az egyes sorozatok alap példányait még nem sorolnám ide a teljesítményük miatt. A linkelt tipus chipszetbe integrált VGA-ja semmiképp nem nevezhető annak, hiába ATI vagy bármely más gyártó terméke.
Tehát a chipsetbe vagy prociba integrált egyéb VGA-val nem rendelkező notik nem gamerek hiába egyre nagyobb a grafikai teljesítményük.
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest