- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tweeter90
csendes tag
Beállítottam a boot sorrendet ahogy mondtad,úgy is ugyanez az üzenet fogad.
Azért nem értem az egészet mert azt mondják elvileg ha nincs is a gépbe a winyó,az xp bootolás eljut a partíciók kiválasztásához és ott akad meg!(Mondjuk ez nem tudom mennyire igaz) Fogalmam nincs mit kezdjek vele.Lehet kukás lesz az egész..:S
-
Szabikaa20
őstag
Nem nem gazoltal....
Csak odairtamhogy mar partition magik elott is szar volt,mert amugy nem irtam volna ha tudom hogy a programmal rontottam el.
Jah a Restore particiot se latja.De beinstalaltam ezt a programot amit linkeltel,de mintha semmit se csinaltam volna....
Ezt az angol szoveget nempontosan ertem,de a hatterben nem megy semmi applikacio.Eza dolog amugy ugy tortent hogy rendesen ment a gep,aztan kikapcsoltam elmentem a baratnomhoz hetvegere a gepet is vittem magammal,de be se kapcsoltam.Mikor hazajottem bekapcsoltam es mar ezt csinalta!Pedig onaluk garantaltan senki nem nyult hozza meg taskaban is volt,senki nem bantotta!!!Mar 97 ota van gepem de ilyennel meg nem talalkoztam.pfff -
Szabikaa20
őstag
Nem vagyok amator,otthon szerelek rakok ossze szamitogepeket!Annyira sületlen azert nem vagyok hogy tudjam hogy mikor dolgozik a HDD es mikor nem...
Idaig nem igy mukodott....siman ment minden!Mondom hogy allandoan villog kb 0,5 masodpercenkent....Mintha egy biciklilampa villogna,nem ossze vissza villog.
NTonee: Igen a particiok csak utana tuntek el mikor elinditottan a partition magik-et bebootoltam es valamit kerdezett es akor tuntek el....De a partition magic inditasa elott is igy ment nem csak utana...vagy pl. hanyitottam egy uj mappat akkor nem mutatta ki csak ha refresheltem az oldalt,vagy mikor megnyitottam az "Ez a szamitogep"-et akkor megnyitotta de nem jott ki icon csak gondolgodott es ures ablak volt...tobbszori inditas utan tudtam csak ramenni.
Jah es a Partition magic se ugy mutatta a particiot ahogy szokta....Pl. C,D....meg a particio neve,hanem csak annyit mutatott hogy "err 105#" vagy valami hasonlo....Egyebkent meg megy,mert most is arrol netezek.Csak a C-m van ami 247gb es ennyi.A HDD Led meg folyamatosan villog.De mikor ujrainditom a gepet amig a Windows nem ezd el betolteni addig normalisan villog mint mikor dolgozik ugy ossze vissza,de miutan kezd bebootolnni akkor meg ez ugy folyamatosan egyforma 0,5-0,8 masodperces periodusokban villogni.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest